![]() |
povecat rezoluciju slike - kako
imam sliku ,naravno lose uslikano,zanima me moze li se kako softverski povecati rezolucija da uspijem odgonetnut sta ovdje pise.sry ako sam fulao podforum
|
1 privitaka
Mozda da prosljedis upit u CSI majami odjel ? :D
da skratim muke, nemoze, eventualno mozes sharpat cijelu sliku u photoshopu ili tako nekom programu pa dobis ovako nesto: |
Digni rezu sa photoshopom i trebao bi vidjeti odnosno moći odgonetnuti što piše. Ako tako neide e onda ćeš se morati malo potruditi da izoštriš sliku.
|
jel ima tko da bi mi bio voljan ovo proterat kroz PS jer ga ja nemam :D
edit:shokre,tnx ovo bi se vec dalo desifrirat da ja nisam ćorav,pricekat cu jos malo mozda netko uspije dobit bolje a ako ne bacam se na tvoj mix |
Ja sam i onu prvu uspio pročitat. Uglavnom, nemoš izmislit pixele kojih nema, možeš jedino malo sredit sliku i to je to. Ako trebaš, napisat ću ti sutra u word-u točno šta piše na tom papiru. Samo mi pošalji PM ujutro, da se sjetim.
|
Citiraj:
|
Nisam se zajebavao, ozbiljno ću ti pomoći. Ako mi nešto ne bude zvučalo ok, provjerit ću u računovodstvu. Oni sigurno znaju :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ga, samo pročitano sa ajfona. |
haha stvarno svaka čast isplati se taj retina displey :D ja ovo ni sa PC-a jednostavno nemogu procitati.hvala ;)
|
Nisam ekonomist, no nije li točka pokrića 2000 komada, tj. odgovoreno je krivo?
edit: A ni treći mi ne drži vodu (12000). |
Ja sam samo prepisao.
|
i vise nego dovoljno.točan,netočan,nebitno.može LOCK
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |