![]() |
(riješeno) Windows XP boot artefakti
Znači instalirao xp,stavio sve drivere i stavio od grafičke drivere..
Resitiram komp i na bootu se smrzne i baci artefakte i resitira se komp i tak stalno,preko safe moda izbrišem drivere i dela,ali odmah čim stavim drivere ne radi....probao više drivera i isto... Radi se o Athlon x2 250,2gb ram ddr2,hdd seagate 500 gb,fortron 400w,biostar a770 a2g+...9600 gso xfx Hvala |
Mislim da ti je riknila grafa.
|
btw.na everestu piše da joj memorija rama i brzina cpu prepolovljena....
EDIT: moja greška,smanjene taktova grafičke :) na to sam mislio |
Ma da, ja sam pogresno shvatio, mislio sam da govoriš za CPU.
Pa vjerovatno ti je onda kartica gotova. Ako već i na prepolovljenim taktovima baca artefakte vrijeme joj je da je zamjeniš. |
jer ovaj gospodin od kojeg sam ju dobio veli da je krivo matična ili psu,što mi je malo glupo...
hvala ljudi,još ima garanciju |
Za svaki slučaj još jednom provjeri kako stoji ovaj 6pinski konektor u njoj (da li je dobro ustekan) prije nego sto je totalno otpises.
|
znači nakon malo čačkanja izgleda da grafa nije kriva nego napajanje,na xfx listiću piše da nije dobro(ne daje dosta napona grafi) kada se spaja na onaj pretvarač odnosno 2x4 pinska idu u jedno 6 pinsko i to ide u grafu,piše da to nije dobro i ne daje dost snage grafi....
mora biti izravno 6 pinsko s napajanja bez pretvarača |
Samo treba obratiti pažnju kada se uzimaju dva molexa da se uzmu sa različitih grana i moralo bi sve raditi kako treba.
|
probao pri frendu,ista stvar,sutra ide na garanciju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36. |