![]() |
Outlook prestao funkcionirati
evo, pokrenem outlook i on stane kod provjere za nove poruke na 'authorizing' i izbaci onaj prozor da sifra nije dobra.
upisivao sam desetak puta istu sifru(onu kojom se i spajam na net) i nista. kreirao novi identity i opet nista. sto da napravim da opet proradi? |
Na čemu imaš mail i preko čega se spajaš?
|
mail.t-com.hr
pop.t-com.hr spajam se preko ADSLa. |
To je i meni isto tako,ja sam mislio da je to do mene al izgleda da nešt T-com zeza:(
|
Ako ti je user recimo JVC HX-Z10@htnet-dsl onda u outloku pod accountom tamo gdje upisujes user i pass za autorizaciju obrisi ovo @htnet-dsl da ti samo ostane JVC HX-Z pa ce radit.
|
Citiraj:
Kak si skontao to? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma svaka, cast, vec sam skoro iso sve formatirat..
fakat fala:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne zato jer sam procito papire koje sam dobio od t-coma gdje ti pise da je lozinka za mail jednaka onoj za modemske ulaze.
|
ma meni je radilo i bez toga dugo dugo vremena.
|
To zato sto sto im je skripta to podrzavala tj, citala je samo do prvih 8 znakova ono iza nije bilo bitno al je uvazavala i ono @htnet-dsl. to su sad navodno promjenili pa vise nesljaka. Inace kad se leogiras sa userom od dsla na korisnicke stranice nemoras pisat dvader@htnet-dsl vec samo dvader i pass i to ti je to.
|
upisao sam "dvader" i "pass" ali mi i dalje ne radi? da formatiram? :D
|
Ja koristim modemsku vezu i imao sam istih problema proslih dana sa spajanjem na t-com mail server - trazio me novi password i user name. Vec sam mislio da mi je neki spyware maznuo sifru ali stvar je odjednom proradila bez da sam ista mijenjao. To je bilo nesto do njih, mozda jos uvijek nekima iskrsne isti problem ovih dana pa nek malo pricekaju prije formata, trebalo bi se rijesit samo od sebe
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |