![]() |
Windows xp se ne diže do kraja
Imamo problem najvjerojatnije je do windowsa pa ako netko zna....
Problem se pojavio prije 2 dana.... Kada upalim računalo windows mi se ne diže do kraja. Znaći učitaju mi se podaci sa BIOS-a, dođe onaj logo windowsa dok mi se priprema za učitat. Pričekam 5-6 sekunda a ono se resertira i odpočetka mi se pokreče windows i tako u nedogled. Testira sam hard disk na drugom računalu i problem je isti. Znači problem mi je do tvrdog diska ili windowsa (najvjerojatnije do windowsa ili je neki virus ili je neka greška windowsa). Pristupia sam sa drugim windowsom na svoj hard disk, uđem u svoj hdd, moje računalo, documents and settings i na sreću mogu pristupiti podacima iz dva korisnička računa, ali nemogu pristupit podacima mog korisničkog računa koji je bia zaključan. Pitanje je kako pristupiti tim podacima da mogu kopirati datoteke na DVD pa da mogu srušit windowse?? Dali se nekako može "probit" ta zaštita. Nemogu rušit windowse jer imam jako važnih podataka na tom korisničkom računu. Unaprijed zahvaljujem :) Ispričavam se moderatorima ako slična tema već postoji |
Probaj u safe mode, pa vidi gdje zapne.
|
|
Ako možeš ući u safe mode ubaci cd (dvd) od windowsa i u cmd upiši
Code:
sfc /scannow :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |