![]() |
splinter cell, swat 4 ne radi a ostalo radi???
ove 2 navedene igre ne rade dok sve ostale rade.
win xp, sp2, i catalyst i omega driveri isprobani upravo skidam novu omegu, ati 9600 atlantis, barton2500+@3200+(stabilno prime odgulio svoje i mem test i cpu stability test...) abin NF7-S, monitor lg 14 incni jako star al radi:D splinter cell mi ni ne pokrene vec ga smrzne onak pola pola crni ekran pola desktop, dok swat 4 crni ekran malo se cuje muzika i to je to. da napomenem splinter cell je origigi igrica i svima radi. vecina novih igra sve radi savrseno. svi koji imaju ideju sam nek govore hvala |
Ja sam imao problema sa pokretanjem Swat4, stavio sam najnovije omege i proradilo je!
|
znam da je glupo pitanje ali nema veze:)
sad kad skinem novu omegu dal moram sve ocistit? mislim na stare drivere koji su isto omega. ili mogu samo presnimiti? znam da sam tu na forumu negdje vidio da je netko stavio link za onaj programcic s kojim se pociste driveri pa zato bas i pitam, dal treba cistit? jebiga glupo pitanje al pametan uci na tudjim greskama glup na svojima :beer: |
Da treba pocistiti stare drivere a inace program se zove drive cleaner!!:beer:
|
ma jok drajveri nista. jesam ocistio sam drive cleanerom.
ima jos netko mozda ideju? ako je netko slucajno imao slicnih problema. |
Znam da Rome:Total War ne radi na 13" (svi modeli) i 14"(gotovo svi modeli) monitorima...Mozda je problem u max. rezoluciji koju tvoj monitor moze prikazat, a te igre kao min. zahtjevaju visu?
Probaj posudit veci monitor. Znam da je malo cudno ali to mi je prvo palo na pamet...:beer: |
ljudi se polome da nekom proradi igrica a kad neko ima problema sa HDD slicno niko ga ne j.. 2%
koja sramota za ovaj forum |
ma iskreno i mislio sam da je mozda monitor kad stvarno ne znam kaj ne bi valjalo kad stvarno sve je novo(skoro)
i driveri i win su svjeze instalirani..... neznam budem i monitor posudio pa ak je problem u njemu ne gine mi novi monitor. bio je u planu tak i tak. |
e da i rome:total war je radio jako dobro
|
Meni swat 4 isto nije htio raditi. Uđemi u igru i cijelo je vrijeme crni ekran. Ja sam onda pozvao task manager prije nego što sam pokrenuo swat i pokrenuo igru. Dok je logo od swat 4 još bio na ekranu brzo sam kliknuo na file u task manager i kad je igra ušla u full screen mode odmah se minimaze-ala i u task manager-u se stalno izmjenjivalo not responding i running i kad je napokon stalo na running maximize-ao sam igru i radila je.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ak se sjetis koji slobodno napisi pa da probam. sad jedan dan idem po novi monitor, bez obzira dal je on problem ili ne, ma nemrem vise gledat u 14 incha osljepio sam. nadam se da je u monitoru problem jer ak nije bit ce problema.
ma muci me splinter cell jer je igra origigi i radi na frendovom kompu a kod mene ne, mislim ista stwar je i sa swatom. drzite fige da je monitor a ak ne....:rambo: |
....ZONEEE ALARRMMMMM,ako ga imas gasi, jer meni isto radi probleme prilikom pokretnja swat-a...
|
JOLKICA MAJSTORE PA NISAM NI RAZMISLJAO O ZONEALARM-U!!!
UAGASIO SAM Z.A. I SAD RADI KO VELIKI. PA JA NE VJERUJEM, AL DA SE TO NISAM SJETIO HAHAHA. ETO SAD SVI ZNATE KAD NABAVITE SWAT GASITE Z.A. :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:24. |