![]() |
gecube 9550,crkava hladjenje
1 privitaka
Kod pokretanja kante ventilator od grafe buči kao šrotara,stenje,zapinje,prvo sam misllio da je prasina ili nesto,skinuo vent ocistio malo razradio ali bez ucinka.Čak sam par puta u trenutcima slabosti opalio po grafi makon cega je ventilator proradio normalno.Mislim da motor polako rikava pa me zanima dali bi se mogao ubaciti neki drugi ventilator ili neki veci pasivac?
|
Uzmi Arctic cooling Silencera rev 3 u linksu za 95 kn! Em je tih, em je zakon za OC
|
To bi bilo ovo?
http://www.ocfaq.com/reviews/ArcticC...Silencer_Rev3/ Izgleda ok a nije preskupo.... |
Ma niš ne rikava, prašina i nedostatak maziva čine svoje. Rastavi hladnjak, na ventilatoru češ pronači malu naljepnicu, skini je i vidječeš osovinu od rotora. Malo finog strojnog ulja (kap, dvije) i stvar je ko nova. Urađeno jedno 100-njak puta, svaki put vratio vent iz "mrtvih".;)
|
hmm,probao sam staviti ispod naljepnice na osovinicu malo masti(za lezajeve,ne kuhinjske) ali opet sam imao isti problem.
Probaću sa uljem pa ako ne upali onda kupujem silencer... Hvala na pomoći |
Ma pukni gore Silencera i miran si i od buke i od pregrijavanja.
|
zasad je sve ok sa malo ulja,sad bas nisam pri parama ali uskoro svakako dolazi silencer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |