![]() |
Gašenje kompa?
Molim za pomoć!
U zadnje vrijeme mi se komp poćeo čudno ponašat. Čim pokrenem malo zhtjevniju igru komp mi zablokira. Pokrenem igru, prođe uvod i kad se treba pojavit menu, ono new game, load game i ostalo ili kad je učita pa trebam počet igrat nestane slike, kopjuter nekad promjeni zvuk, neki ventilator se čuje jače nego inače. Slike više nema a komp radi. Onda ga ugasim i ponovo upalim i on uredno radi dok ponovo ne pokrenem neku igru. Kod običnih igrica ala gamehouse i takve i u svemu ostalom uredno radi. Više puta sam instalirao nanovo XP i 7-icu i problem je ostao isti. Unaprijed zahvalan svima na odgovorima i savjetima. |
Po opisanome se čini da je problem u temperaturi grafičke kartice i eventualno driverima. Koncentriraj se na to, očisti hladnjak na grafičkoj, stavi novu pastu pa vidi kako će onda raditi.
|
Uz grafu pogledaj malo kolika ti je i temperatura procesora.
Instaliraj si Everest ako već nemaš pa možeš tamo pod Računalo->Senzor pogledati. |
Što se tiče drajvera, već sam ih više komada instalirao i opet isto. Sad sam gledao u Everestu, temperatura grafe je 57 stupnjeva dok surfam. Riječ je o GTS250 1 GB.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |