![]() |
vodeno
sto mislite o ovim komponentama za vodeno hladenje?
vodeni blok aqua cuplex pro radiator aqua-computer airplex evo 360 3x ventilator titan 120mm, 30db, tfd-a12025, aluminijski spremnik aqua-computer aqua inlet, eloksiran crpka eheim 1048 |
to kosta ka manji stan
|
sta ti mislis o ovome:
vodeni blok homemade radijator grijanje u autu(kabina) puma iz petshoopa ventovi neki coolermaster tj nekaj tihog a spremnik po zelji sve skupa 300 cuna(ako) a temp ti mozda par ° veca:beer: ili cak i bolja ovisi kolko se potrudis... |
Re: vodeno
Citiraj:
|
Re: Re: vodeno
Citiraj:
1. Zna netko dobrog tokara? 2. Kolko to kosta? 3. Zna netko dimenzije(soc a i soc 939-preljen sam googlat) 4. kolko dode komad bakra? tnx |
Re: Re: Re: vodeno
Citiraj:
2. malo 3. neznam, i ne budi lijen...:cool: 4. 1 kg bakra - cca 40-50kn |
sa kilom bakra napravis 20 blokova e :D
|
25kn = 1kg bakra. u metisu.
i ovisi o komadu bakra, ali jedno 2 bloka mogu dobiti od tog komada. |
Re: Re: Re: Re: vodeno
Citiraj:
2. tako treba 3. to je nemoguce al ajde:D 4. tnx |
Citiraj:
ima malo vise od 0.7 kg :beer: |
nego, da se vratimo na temu...
jel bi ovo bilo onda dovoljno athlona64 3400+? vodeni blok aqua cuplex pro socket a/478/754 - 374 kn radiator watercool htf2-x single, rev 2.0 - 473 kn ventilator enermax 120mm, 12fab - 156 spremnik aqua-computer aqua inlet, eloksiran - 285 kn crpka eheim 1046 - 312 kn nemam se namjeru baviti nekim ekstremnim overclockiranjem. |
i vise nego dovoljno, mozes stavit blok i na graficku.
|
Citiraj:
vodeno ti nece hladit memoriju sto znaci da opet moras imat nekakav ventilator pa vodeno bas ni nema smisla ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo za s939, a mislim da je razmak rupa isti i na s754. Inace prave mjere su u incima ali ja sam mjerio ravnalom otprilike u mm. Na slici je ona plastika za pricviscivanje hladnjaka, nije mi se dalo crtati onaj dio gdje su rupe.
Citiraj:
|
tnx :beer: meni je komp izmedu stola i zida i nemrem ga izvadit bez da sve kablovinje odspojim itd a to mi se neda:p
jos jednom tnx lacy |
Nema na cemu:)
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |