![]() |
AP 5460
Pozdrav svima ,
Kacim se na net preko wireless kartice na laptopu na baznu stanicu i ne treba mi nikakva oprema jer je bazna stanica blizu . E sad imam AP 5460 i interesuje me da li se moze 5460 podesiti pa da kuci mogu pristupiti internetu putem mobilnog telefona ? Da li je to moguce i ako je moguce da mi neko pomogne jer sam u ovome laik . |
1.Na sta se kacis preko wifi kartice?
2.S mobitelom koji ima WLAN se hoces spojit na Airlive 5460? |
Postavi ap u universal repeater mode, rebao bi moci loviti baznu stanicu i tebi u stanu/kuci omogucavati da se spajas na njega s laptopom/mobitelom bezicno. Ako to ne uspije onda prosljedi preko kompa pomocu ICS-a mrezu koju lovis LAN-om na AP i postavi ga u Ap mod rada, morao bi se moci mobitelom spojiti bez problema na doticni Ap i koristiti internet. Ali je caka kod ove druge solucije, da ti komp mora stalno biti upaljen da bi koristio internet na mobu.
Edit: Zar ti nije jednostavnije mobitelom se spojiti na tu baznu stanicu na koju se kacis laptopom? |
Svejedno je laptop non stop ukljucen a naravno da bih se ja na tu baznu stanicu kacila sa mobitelom da moze ali ne mogu mobiteli da se kace na tu baznu stanicu .
Hvala |
Citiraj:
Preko wifi kartice se kacim na tu baznu stanicu i tako imam net. Da, sa mobitelom koji ima WLAN hocu da se spojim na Airlive 5460. |
Jel mobitel ne vidi uopce tu baznu stanicu na koju se spajas sa kompom?
|
Vidi je i konektuje se ali kad treba da otvori stranicu pise no gateway replay . Zvala sam provajdere i pitala i oni su mi rekli da ne moze nijedan mob da se nakaci na tu njihovu baznu stanicu .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19. |