![]() |
Programi za streaming radio-online
Evo o cemu se radi. Na internetu sam pronasao nekoliko adresa na kojima non stop svira glazba. Posto zelim te pjesme da spremam na HD obicno kliknem na Play i onda se otvara Winamp ili Win Media Player. Da bih to snimio moram imati instaliran i nekakav audio recorder kojega takodjer moram rucno da otvorim i pokrenem (recording). Uglavnom da skratim da li moze ko da mi preporuci nekakav program koji ima sve to u sebi i moze da uradi sve gore navedeno, a to je:
1-da mi pronadje radio stanicu prema zanru (pop, rock, contry, oldies itd.) ili prema izvodjacu 2-da mi odmah svira trenutnu pjesmu (playing) 3-da je odmah snima na moj HD (recording) Znam da ima dosta programa za ovu namjenu te bih molio preporuku onih clanova ovog foruma koji koriste ili znaju link za program koji ispunjava gore navedene uvjete. Idealno bi bilo da bude Freeware ali moze i shareware. Thanks to all good people on this forum |
radio postaje mozes slusat sa winampom
on ti ih lipo sortira po zanru samo otvori media library (alt+l) i odaberi internet radio sto se snimanja tice za to sluzi stream ripper |
radio postaje mozes slusat sa winampom
on ti ih lipo sortira po zanru samo otvori media library (alt+l) i odaberi internet radio sto se snimanja tice za to sluzi stream ripper |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:30. |