![]() |
Links dobio A64 mobile...
...a ja kupio ovo iz siga :(
|
http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=050.603.066
evo ga :beer: |
Re: Links dobio A64 mobile...
Citiraj:
|
The powah of S754... ;)
Navodno idu ko ludi... Nekima će sad bit drago da nisu prešli na 939 (nije li tako, brate po Hitachiju ? :rolleyes: ) |
a gdje je tek turion...
s754 rocks! |
Re: Re: Links dobio A64 mobile...
Citiraj:
Nabavio mi frend od nekud..Neznam od kud |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako cu zamjenit svoj newcastle za ovaj :) jaooo ako sam dobro izracuno manje topline= MANJE BUKE! My silnce ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja neznam kaj se vi tu 754-asi javljate pa valjda znate da dolazi E stepping ili ti Venice jezgra a sa njome i OC na 3Ghz. tak da me previse i ne zanimaju nikakvi moblici kad ce venice razarat i rulat. tak da brijem da nitko nije pogrijesio kaj je presao na 939 samo je dobio. btw vi na 754 morate malo vise ganjat memu da bi nas "velike" stigli ipak je to pravi dual-channel.;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nego da se javim i ja sa scka :D
nisam bas povjerljiv u 754 jer kao sto znamo to ce biti low end dok 939 je prava stvar :D |
Citiraj:
Još da upecam mobilca i mogu samo čekati nasljednika 939 :gringo: |
Otprilike tako...Kad 64 bita zavlada 100% onda bu ovo samo smeće za u wordu pisat. I to starom wordu.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma to ti je zato odlicna stvar 939-tke jel zemes najobicniju memu i imas odlican BW . koji je ionako s tim vrijednostima toliko velik da nema smisla memovise clokat jel nemres vidjet razliku.
|
Nesto gledam tvoj sig, i vidim da si nafrljio Vcore na 1,65? Da nije malo puno? Grije li se ko svinja?
Citiraj:
|
pa ne nesto narocito, jel ti u drugom redu sve pise kaj bi to objasnilo :D ;) ,siga naravno)
DFI navodno kaze da je pod opterecenjem laganih 38-39 a idle 28-29. ali svejdeno cak i za obicno hladjenje to ti nije puno. |
Da ali cemu toliki napon? Meni radi na istoj frekvi sa 1,39V.
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi ti lijepo CBBID pa se onda isčuđavaj:) |
pitanje je koliko ide ovaj mobilac 2800, ako neide bar 1000 Mhz gore onda jebiga,
tj sa 1.6 na 2.6 bi trebao barem :( |
Tko je tebe sto pitao? Moze li DFI uopce dici dovoljno napon za tvoj proc? :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj ti zakuha kiler na većoj frekvi:burn: |
To mi je dosta za sad, a i memorija mi radi sinkrono. Da znam da to nije toliko bitno za A64 ali eto bas mi je gust. Moram napraviti novi blok kad uhvatim vremena jer je ovaj improviziran sa socket A.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |