![]() |
wd hard sporost i neki eror pri butanju sa istog
u čemu je problem
kod kolege pri paljenju računala jednom u npr 15-20 puta paljenja kompa zapne mu pri loadanju windowsa između boot screna i onog di piše windows sa onim loading barom sa greškom "A disc read error occurred press ctrl+alt+delete to restart" kada to uguglam, svi najčešče sumnjaju na hard da je pred rikavanjem i da se napravi hitno bekap te kupi novi danas mu se to opet desilo ali sa još jednom nuspojavom sporočom u radu disk je wd 160gb blue ,kupljen u konikomu osijek prije cca 1 god, mislim da bi trebo imati imati garanciju imam sliku iz hard disk sentinela koji javlja isto greške pa ako je neko dobre volje protumačit šta je u kvaru i ako je moguče kako ovo reklamirati ako se može http://img526.imageshack.us/img526/9780/slikaig.th.jpg Uploaded with ImageShack.us |
1. Backup vaznih podataka na drugi disk
2. Promjena SATA kabela i konektora na ploci 3. Alat od proizvodjaca (Hiren's BootCD), i istestiraj hard! |
skinio sam hirens boot cd, pa čemo istestirat popodne kad se vrati s posla kolega
ima još jedna stvar, grafu koja ima je asus 3650 silent pošto je hard relativno blizu grafe koja se grije možda je i to imalo kaku ulogu |
Ne bas, osim mozda vece temp. harda (ako nema dovoljno propuha u kucistu)..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:56. |