|  | 
| 
 Ja overkloko?   :) Evo skinuo ja svaše stranice program PowerStrip i pomoču njega grafu sam OC-o na 270/360 . Default je 250/333 . Inače imam Nvidia geforce 4MX440 ( šrot karta). Hoču li dobiti kaj na perfonmancama i gdje? I da još nešto dal da još povisim ( mislim ono jel rizično ) na 300/400 ? | 
| 
 pusti tu grafu da radi svoj posao, nećeš niš dobit s  OC-anjem te grafe:beer: | 
| 
 ovisi čija je...  ja imam MS-ovu 275/500 def, 320/620 clock (hynix mema) | 
| 
 Re: Ja overkloko?   :) Citiraj: 
 | 
| 
 pa bash i neces nesh posebno dobiti oc-anjem tog chuda...:beer: | 
| 
 Re: Ja overkloko?   :) Citiraj: 
 | 
| 
 a zakaj si ne kupite nest posteno? zakaj se s ovim mucite? BTW neznam da cete dobiti sto s clockanjem.. | 
| 
 Citiraj: 
 Fakat se tu valjaju pi*darije. Radi s onim kaj imaš | 
| 
 Citiraj: 
 zato kaj mozda nisam gejmer koji će i zadnju lipu potrosit na neku nabrijanu grafu | 
| 
 ak nisi gamer netrebaju tu super perfomanse te ih ne trebas poboljsavat sto radis kolkanjem...ili?:beer: | 
| 
 Ma ta mi je grafa na starom kompu, na novom mi je Radeonk 9600 PRO . Inače prizvođač one karte je baš NVIDIJA. | 
| 
 teško da je baš nvidia jer koliko ja znam ona ne izrađuje grafe. pustite čovjeka nek OC to je ionak veći gušt!!!:D | 
| 
 pa šta ja sam ocao GF2 MX sa 166/180 na  210/220  tak nešto... skoro 1k više u 3dmarku (01) | 
| 
 Veli;netreba meni to za igre,ali ipak klokam...Da ti bude veca tempreratura ili..? | 
| 
 da temperatura se povisuje ali na toj grafi nezamjetno... ako bi htjeo malo experimentirat probaj montirat 80mm vent na grafu,neke pasivnjake na memoriju, pa clockaj:D ali nečeš izvući neke posebe performanse iz te grafe | 
| 
 pa platit će više za hlađenje neg za novu grafu,di je tu logika???:clap: | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |