![]() |
Arctic Cooling Freezer 11 LP i Freezer 13
Još jedan dobro odrađen članak :chears: Vidim da su hladnjaci solidno odradili posao i da će biti dostojna zamjena za stare modele. Bilo bi zgodno vidjeti Frezer 11LP u direktnom testu sa Scythe Samurai ZZom al u svakom slučaju se čini kao odličan jeftiniji izbor za HTPC kojima ipak netrebaju performanse Scythe Shurikena. Što se tiče 13ice, šteta što su po meni odličan hladnjak s dobrim potencijalom donekle oštetili sa malim ventilatorom jer vidi se da ima mjesta i za veći, nije čak ni morala biti 12ica, 100 bi sigurno stao. PS Vidim da su promjenili brand i logo u samo Arctic :D |
Citiraj:
UPDATE: Arctic javlja da će Freezer 13 imati MSRP od 19.50 €, tako da će stvarno biti best buy. |
Ovaj 13 djeluje jako dobro, vjerojatno se na njega da ucvrstiti veci vent i onda bi mogao biti bomba :D
Ovaj drugi 11 LP nece bas ici na svaku plocu, ne svidja mi se sto mu je baza tako nisko ali Arctic valjda zna zasto ga je napravio takvog |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace pohvale na clanku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nema bezveze u imenu LP ilitiga Low Profile ak se nevaram :D |
Vidim da je 11LP samo za Intel-ove sockete pa ak se zna hoće li biti i verzija za AMD? Znam da je Arctic imao neke skoro iste coolere odvojeno za AMD i Intel.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07. |