![]() |
web upload
Napravil sam skromnu web stranicu, imam free web prostor na t-comu. Pokušavam uzaludno spojiti se (dial up na t-com) i uploudati stranicu. Mislim da je sve dobro podešeno (a vjerojatno nije). Pokušao sam s Core FTP Lite al' nejde. Ima li neki sticky ovdje na forumu ili neka me netko malo pouči.
|
pa ko prvo trebas ( ak nisi ) biti spojen na net prek t-coma
upute kak metnuti gore ( barem ono kaj trebas upisati sve u program ) imas na t-omovim stranicama - kad se logiraš na korisnicke stranice itd... |
kao što napisah, spajal sam se preko t-coma a inače sam sve postavio po njihovim uputama i opet nejde. Mislil sam da je netko već postavljal stranice pa da malo napiše koju...
|
probaj sa FTP explorerom , ja sam s njim bez problema metal stranice
|
Ajde 'vako.
Pod FTP Host Addresses: free-zg.t-com.hr FTP site user name: svoj username kojim se spajaš FTP site password: svoj pass FTP site connection port: 21 Login type: Normal Odi u edit: Host type: auto detect Iskljući: Use PASV mode i Use firewall settings. Probaj. Ak ne ide, probaj isključiti svoj firewall. Možda je u njemu greška. Nemoj sada napisati da ga ne koristiš. To ne želim znati. |
Hvala Rače, probal bum sutra jer moram sad ići na posel. Ako uspije, šaljem ti link da vidiš uradak.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |