![]() |
rekurzivna procedura koja ispisuje permutacije i da je još u Pascalu
Problem je jednostavan: trebam rekurzivnu proceduru ( ili funkciju ) u Pascalu koja ispisuje sve permutacije nekog stringa ( nije bitan leksikografski poredak ).
Nemam ideja……. Postoji li tamo negdje jedan nadobudni programer koji bi bio voljan razmotriti moj slučaj…… Baš sumnjam da bu se itko javil na ovaj thread, ali eto pokušao sam…… Može barem shema u nekom drugom jeziku........ |
to su samopozivajuce funkcije...dakle oblikuj je da usred programa skoci na funkciju,tako to barem hoda u C-u
dakle ide program...ti mu kazes da skoci na fju koju si prije deklarirao ovisno dal je globalna ili lokalna varijabla i u funkciji se odredi kaj radi obicno preko if naredbi ...al moze i cijeli program ici unutra...,kod tebe bi bila to nekakva naredba da isprinta nes baci na ekran...i onda se sama vraca na program tj u program...nadam se da ti pomaze :beer: |
Već sam pomislio da od ovoga ne bu bilo ništa, a ono nakon mjesec dana evo prvog odgovora. Nažalost sve je to meni jasno, no ideje za sam program mi ne dolaze......
Malo je komplicirano seljenje znakova sa jednog mjesta na drugo........ Imaš li možda verziju u C-u ili u nečem drugom..... Ma zabpravi nije vrijedno, naime trebalo mi je za školu koja je i ovako i onako gotova......... Hvala na odgovoru....... :beer: |
iskreno receno nikad niam skrolao prema dolje...mogu ti napisat program...al ak netrebas...inace moram si i sam opet instalirat c i c++
|
Citiraj:
|
E gdje ste bili prije mjesec dana.......
: hello2 : |
Citiraj:
|
Ok sada znam koga treba pitati kada naiđem na programerski problem........
Još mi samo reci koji ti jezik ide najbolje....... |
Citiraj:
meni c html i php... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |