PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   problem sa NEWS-ima u Thunderbird-u (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19872)

knezigor 18.04.2005. 20:56

problem sa NEWS-ima u Thunderbird-u

E sad sam već popi*dio....
Imam dva problema sa newsima ...
Jedan je problem ovaj: kad netko na newsima postavi neku temu, svaki novi odgovor na tu određenu temu mi je prikazan kao nova tema dakle odgovori nisu grupirani unutar te teme (kao kad u windows exploreru imate onaj + koji vam kaže da taj folder u sebi sadrži još foldera) nego su nabacani onako kao dolaze bez obzira koju temu obrađuju.
Kako to riješiti?

I drugi problem je da mi se, kad ja želim poslati odgovor na neku temu, javlja slijedeća poruka:"A News (NNTP) error occurred: 437 Too old- "Sun 18. Apr.2004:"
Tako da ne mogu poslati niti jedan odgovor????
Gdi šta treba poklikati da ove gluposti rješim?

jurica_007 18.04.2005. 21:06

samo klikni onaj gumbić lijevo od subject,kraj one spajalice (Click to display message threads)

a za ovo drugo imam osjećaj da ti datum nije složen dobro :
Sun 18. Apr.2004 ???

knezigor 19.04.2005. 14:30

Eh dobro - kaj se tiće datuma to sam sredio (bilo mi je postavljeno da je godina još uvijek 2004??? a kad tamo već je 2005 - tko bi rekao??????)

A sad ono važnije.
Dobio sam da mi sad grupira poruke (onako stepenasto - samo što su sve otvorene pa je još uvijek dosta nepregledno...), ali mi najnovije teme (i odgovore unutar tema) baca skroz na dno...
A ako stisnem stupac Date (dakle da mi sortira po datumu) onda se opet vraća na stare postavke, znači na početak mog problema (bez svrstavanja u grupe po temama)
Ja bih htio da su sortirane/ po datumu/ unutar teme/ i da mi oni križići (+) lijevo budu zatvoreni.
Kako da to podesim?

Tooma 19.04.2005. 14:54

mislim da to nece ic

izmedju odgovora na jednu temu mogu se postat odgovori na drugu pa tako i moraju biti poslozeni kad kliknes da se sortiraju po vremenu postanja

knezigor 19.04.2005. 19:10

OK, ali u IE to funkcionira bez nekakvih podešavanja, pa sam očekivao da se to može podesiti i u Thunderu....??????

Costa 20.04.2005. 09:18

Nemoj nikad sortirati tako da klikces na one tabove, sve radi preko glavnog menija.

Ovako je kod mene:
View > Threads > Threads With Unread
View > Sort by > Date | Ascending | Threaded

Prikazuje mi sve threadano (sa zatvorenim krizicima ;)), poredano po datumu tako da su najnovije stvari dolje (navika od Agenta)

pogi 20.04.2005. 10:33

Citiraj:

Originally posted by knezigor
OK, ali u IE to funkcionira bez nekakvih podešavanja, pa sam očekivao da se to može podesiti i u Thunderu....??????
Mislim da moras jos samo ovo...

Citiraj:

Dobio sam da mi sad grupira poruke (onako stepenasto - samo što su sve otvorene pa je još uvijek dosta nepregledno...), ali mi najnovije teme (i odgovore unutar tema) baca skroz na dno...
Jos jednom stisni onaj prvi kvadratic sa lijeve strane. To je sortiranje po prvoj poruci u threadu silazno ili uzlazno prema datumu te iste prve poruke.

knezigor 20.04.2005. 21:06

Hvala na pomoći....
Evo podesio sam si kako želim.
Stiže :beer: za sve!!!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39.