![]() |
problem sa NEWS-ima u Thunderbird-u
E sad sam već popi*dio....
Imam dva problema sa newsima ... Jedan je problem ovaj: kad netko na newsima postavi neku temu, svaki novi odgovor na tu određenu temu mi je prikazan kao nova tema dakle odgovori nisu grupirani unutar te teme (kao kad u windows exploreru imate onaj + koji vam kaže da taj folder u sebi sadrži još foldera) nego su nabacani onako kao dolaze bez obzira koju temu obrađuju. Kako to riješiti? I drugi problem je da mi se, kad ja želim poslati odgovor na neku temu, javlja slijedeća poruka:"A News (NNTP) error occurred: 437 Too old- "Sun 18. Apr.2004:" Tako da ne mogu poslati niti jedan odgovor???? Gdi šta treba poklikati da ove gluposti rješim? |
samo klikni onaj gumbić lijevo od subject,kraj one spajalice (Click to display message threads)
a za ovo drugo imam osjećaj da ti datum nije složen dobro : Sun 18. Apr.2004 ??? |
Eh dobro - kaj se tiće datuma to sam sredio (bilo mi je postavljeno da je godina još uvijek 2004??? a kad tamo već je 2005 - tko bi rekao??????)
A sad ono važnije. Dobio sam da mi sad grupira poruke (onako stepenasto - samo što su sve otvorene pa je još uvijek dosta nepregledno...), ali mi najnovije teme (i odgovore unutar tema) baca skroz na dno... A ako stisnem stupac Date (dakle da mi sortira po datumu) onda se opet vraća na stare postavke, znači na početak mog problema (bez svrstavanja u grupe po temama) Ja bih htio da su sortirane/ po datumu/ unutar teme/ i da mi oni križići (+) lijevo budu zatvoreni. Kako da to podesim? |
mislim da to nece ic
izmedju odgovora na jednu temu mogu se postat odgovori na drugu pa tako i moraju biti poslozeni kad kliknes da se sortiraju po vremenu postanja |
OK, ali u IE to funkcionira bez nekakvih podešavanja, pa sam očekivao da se to može podesiti i u Thunderu....??????
|
Nemoj nikad sortirati tako da klikces na one tabove, sve radi preko glavnog menija.
Ovako je kod mene: View > Threads > Threads With Unread View > Sort by > Date | Ascending | Threaded Prikazuje mi sve threadano (sa zatvorenim krizicima ;)), poredano po datumu tako da su najnovije stvari dolje (navika od Agenta) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala na pomoći....
Evo podesio sam si kako želim. Stiže :beer: za sve!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |