![]() |
Catalyst 10.9 Official
Release Notes:
http://www2.ati.com/relnotes/Catalys...ease_notes.pdf Code:
Driver Packaging Version 8.771-100825a-104558C-ATI ATi Catalyst 10.9 Application Profiles ATI Catalyst 10.9 Win 7 | Vista (64-bit) ATI Catalyst 10.9 Win 7 | Vista (32-bit) ATI Catalyst 10.9 WinXP (32-bit) ATi Catalyst 10.9 Windows XP (64-bit) |
što je ovo appliation profiles, tj. što dobijem s time?
|
Citiraj:
|
aha, znači za CF je to, mislio sam da i na single GPU karticama radi :D
|
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33961798
I ne, ne radi se samo o CF-u nego o svim grafama. |
o super, i jel stavljate taj profil app?
|
da ja stavio BBC2 radi ko sa 10.5a sve 5 odlicni driveri
|
i ja sam stavio isto Application Profiles i ok je
jel treba i prijašnje Application Profile stavljat ili ovaj zadnji sadrži sve od prije? |
Isto ko i za drivere, jel tribas imati starije drivere da bi moga inst nove :stoopid:? Samo inst novu verziju Application Profiles-a uz nove drivere i mirna bosna...
|
novi driveri prvo se instaliraju pa nakon toga app profile i to je to
|
meni napokon sad radi sve kao i sa 10.5 koje sam imao do jucer..npr 10.6 10.7 i 10.8 su mi bili katastrofa za mafiu 2..sad je sve opet normalno
|
Mene zanima jesu ti profili vec aktivni kad ih se snimi ili ih se mora rucno aktivirati ?
|
mislim da su aktivni odmah jer piše da ih nema u ccc-u tako da neznam ni kako bi se aktivirali manualno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:goood:ma skužio kasnije
i da i meni ovi konačno rade kao 10.5 što se BFBC2 tiće |
Ja sam očekivao od ove verzije da će se već zvati AMD Catalyst :D
|
Vjerojatno će se tako ili nekako slično i zvati ali tek s dolaskom HD6xxx serije jer služeno će to biti prvi proizvodi bez ATi-a u imenu.
|
Citiraj:
pa kako onda izvesti steam drivera kad izađu novi. hebi ga ne kužim baš ovo. |
Kakav steam drivera, pa ne mislis ih valjda prziti na pari :D
Sto ce ti to uopce, drivere lipo skines sa sluzbene stranice (ko i mi ostali) i to je to... Uostalom i u samom CCC-u na Welcome tabu imas link za dload novih drivera :kafa: |
Citiraj:
|
Ma to je cisto zato jer Steam ima masu korisnika, pa da im se olaksa update drivera te zbog samog marketinga.. Sve pise tu.
|
Evo snimio ih i ja, i app profiles, i BC2 klizi :) Skroz zadovoljan
|
Ej ljudovi, ja imam jedan manji ali definitivno iritantan problem, evo instalirao sam CCC i drivere i app profiles(iako sunjam da to nekako djeluje na moj problem) i naravno problem je u HDMI scalingu.
Znamo svi da je to još uvijek problem ali nije neriješiv, dakle samo se promjeni scaling nakon instalacije i sve riješeno, e ali meni se događa slijedeće a do sada se nikada nije. Dakle Scaling sam podesim(i tako svaki puta radio nakon nove instalacije drivera i CCC-a) odmah nakon prvog resetiranja, ali meni se dešava to da sada svaki puta kad gasim palim komp moram to ponovno napraviti i nikako da nađem gdje da mu stavim da se zapamti taj scaling, nije neki neizdrživ problem ali je svakako iritantno da nakon svakog uključivanja kompa ja to moram nanovo ručno riješavati! Ima li kakvih riješenja? |
instliraj 10.7 drivere i ja imam taj problem i zbog toga neprelazim na novije dok to nerijese...
|
ovo mi se ponavlja kroz više verzija drajvera...CCC---Graphics---Video----Basic quality i izbaci mi runtime error i zastava se zaustavi
čim instaliram drajvere radi ali nakon prvog pokretanja igre onda stalno izbacuje error |
Ma meni sve radi kao po loju, i neću mjenjati drivere, ali možda da maknem CCC?
|
Jedno lagano OT pitanje...
Neko vrijeme sam bio izvan ATI voda pa nisam pratio, što je s kombinacijom čisti driveri+ATT, odnosno koristi li tko još ATT, dali se i dalje razvija uopće? |
Ne znam razvija li se još, al meni se čini da je ta kombinacija još uvijek dobra ;) Ako se ne varam, zadnja verzija je od 11. mjeseca prošle godine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |