![]() |
Bad pikseli na LG W2242T monitoru
poz, kupio sam jucer monitor W2242T, sad sam primjetio da su neke crtice po ekranu, nista strasno, ali iritira me. u igrama se gotovo pa i ne kuzi ako se bas ne trazi.
sad mene zanima, posto ja bad piksele zamisljam kao neke crne tockice da nije mozda ekran ogreban jer slike iza toga (meni se cini) da ima, samo sto je drugaciji kontrast. ako je ogrebotina jel se to moze nekom pastom popravit? :bonker: |
Ako je monitor ogreban ili crte po njemu odneseš u servis - dućan gdje si kupio i reklamiraš.
|
stvarno?
pa nisam ga novog kupio, da imam garu ne bi se brinuo, iako mislim da garancija ne pokriva takva ostecenja |
Citiraj:
|
Ja sam mislio da si kupio novi monitor i kada si izvadio iz kutije da je bio oštećen - bad pixel (dešava se).... Zato sam ti rekao da se ne zezaš ....
|
ne pomaze tu nista :(
pixeli osteceni |
Citiraj:
|
Koliko sam ja skužio, čovjeku je oštećen monitor (ogrebotine), a to nema veze sa bad pixelima.
|
Ovisno o dubini ostecenja moguce je poliranje nekakvom politurom.
Poceo bih s nekom jako rijetkom, a mozes koristiti neku koja ince sluzi za poliranje automobila. Samo prvo provjeri kako djeluje na nekoj plasticnoj boci ili sl... Tako sam znao polirati razne plasticne predmete, od eksternih diskova, naocala, ekrana mobitela... |
Citiraj:
@ idzakovic kakva to politura, mislio sam da odem u neki staklarski servis pa da pitam sta oni rade |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |