![]() |
Default gateway u Win 7
nedavno sam instalirao win7 x86, te lijepo sve sredio i mogu se normalno spojit na net (D-Link žični, bridge mode). problem je što sad iz nekog čudnog razloga nemogu ući u router više, ono standardno što je i do sad palilo, 192.168.1.1 više ne šljaka. pogledavši preko ipconfiga, default gateway mi piše samo 0.0.0.0 i još neke IPv6 gluposti(nešto tipa Tunneling through nešto adapter, gdje piše i nekakav def. gateway ali ipv6 verzija). probao sam isključiti IPv6 ali i dalje sve isto piše. zatim sam probao ručno unijeti def. gateway ali i dalje nemogu ući u router. nemam baš nekako ideja više, jel imao itko sličnih problema?
|
resetiraj router
|
ne pomaže
|
Pa imas li mogucnost konfigurirati IPv4 protokol
MIslim da se on jos uvijek koristi a ne IPv6 |
Privremeni disable firewalla i antivirusa?
|
probao disable...isto. Što se tiče konfiguriranja, mogu, i namjestio sam svoj def. gateway ali i dalje je isto...jednostavno ne kužim u čemu je kvaka.
|
Citiraj:
U svakom slučaju pogledaj ove linkove - Default Gateway may have been set to 0.0.0.0 - Windows 7 “Default Gateway 0.0.0.0″ Problem - Windows 7 use 0.0.0.0 as the default gateway problem. |
nemam ni cs3 ni ništa od applea instalirano, već sam vidio sve ove linkove i koliko vidim, njima to ubija vezu i javlja error. meni je veza skroz normalna, ne puca ni ništa, ali i dalje imam taj problem.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |