![]() |
ZoneAlarm ruši XpSp2
Konfiguracija iz siga, čisti instal Windoza, nakon svih drivera pokušam instalirat ZA bilo koju verziju i odmah nakon završene instalacije a prije restarta se javlja BSOD i nema mi druge nego safe mode i uninstall. Firewall od win je isključen, nije instaliran antivirus, čak niti office, svaki savjet je dobrodošao......
Nisam niti jedan drugi firewall isprobao osim ZA! |
A jesi u servisima isključio security centar?
|
Ako misliš na firewall i antivirus, da, isključeni su prije instalacije ZAlarma!
Sa nečim se kolje, ali koliko sam zapamtio dolazi BSOD sa onom porukom "irq not less or equal...." |
1 privitaka
Ne, mislim na cijeli SC.
|
AAAAAAAAA, sory, idem pogledat pa javim, na lap-topu radim!: bonker :
|
E sad sam ga disejblo, ako je to uzrok tor, onda imaš:beer: prvom prilikom, ipak mi je život bez ZA ozbiljno ugrožen.
Javim se nakon 22, ipak sam jučer dobio adsl flat pa mi je sin zauzeo PC a in Liverpool počinje za koju minutu! |
izbrisao sam email, ali ako se ne varam u ZA newsletteru je pisalo da je izašla nova verzija koja radi savršeno dobro sa SP2 Security Centrom. Tako da je očigledno prije bilo problema.
|
Nadam se da je do toga ili što je tor rekao da isključima security services, ali čudno što na prijašnjoj konfi Epox+Barton+XPsp2 nije bilo nikakvih problema! Kad probam javim rezultate obavezno!!
|
nije stos u xpsp2 nego je stos u procu ni meni neradi ZA niti jedna verziaj
pogleda ovdje da vidis sta radi a sta neradi sa AMDom 64 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam bio kod kuce pa nisam procitao na vrijeme PM :( al sam u meduvremenu bio u osjeku pa sam narucio TWINmos 2x512 BH-5/UTT |
Okey!
|
Hebes ZA... ja koristim Sygate, mnogo je jednostavniji a nikad nisam imao problema s njim pa eto ne kosta te da probas ako zelis.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |