![]() |
Slim 120mm ventilatori
može preporuka 120mm slim ventova za kučište.
gledam u linksu slip stream ,al po prethodno pročitanome, tu na forumu, mi baš ne uljevaju povjerenje,ne želim da prozuje nakon godinu dana! |
Jel baš nužno da bude slim (tanka) verzija ?
Rađe odaberi AC F12 Pro seriju. |
nažalost,nužno je ,jer u V3 kućištu,na gornjoj strani nema mjesta za vent normalne debljine...
a taman bi puhao po procu i memoriji. |
Tražio sam i ja prije 6 mj. takav fan, ali nisam uspio nista drugo naci osim slip streama. Pročitao sam što su korisnici ranije pisali o njemu, nije uljevalo veliko povjerenje, ali drugog izbora nisam imao.
|
Citiraj:
|
nebitno,jer svejedno mora biti slim,a ne pada mi na pamet da stavljam s vanjske strane ventove!
nakraju riješeno,kupio 2 slima na 900... |
Citiraj:
Citiraj:
|
my bad ,skužio sam da misli da ubacim normalne ventove i da izvlače zrak van!bedak:)
ubiti,i jesu stavljeni da izvlače!nakon malo študiranja,zaključio sam da je pametnije da šibaju van nego noter:) to svejedno ne mijenja problem da se jedino ti slim mogu nabaviti! što je žalosno... |
Hmm, ne znam kakav hladnjak na procesoru imaš, ali vjerujem da je on razlog tvojih problema.
U tom slučaju slobodno ovak okreni taj cooler: Link i usmjeri da puše prema ovima gore koji bi vukli to van. To je odlična solucija za takvo kućište, a i ne bi se trebao zezat s potražnjom slim ventilatora. |
nije bitno kak okrenes cooler jer nikako nemas mjesta u tom sranjexu od kucista :D
ja sad stavio ninju2 u kuciste..i moram priznat da sam se bogovski namucio.. a da sam imao te ventove gore, mislim da ne bih mogao cooler nikako staviti.. tj., vjerojatno bi mogao al bi trebao pomoc od jedeno 2 ljudi sastrane.. ugl. mislim da je najpametnija opcija za te rupe gore izrezati cijeli lim s rupama i stviti plexi ili drugi lim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |