![]() |
SuperTalent ili Super_NE_Talent...??
1 privitaka
***SUPERTALENT 2x512mb pc3200 ddr400 CL2 made in USA***
pogledajte sta radi bude i njegova mema kod mene u kompu...:D ja nisam mogao vjerovati, a bogami nije ni bude sam...:clap: :clap: pa sad vi meni recite koji bi to mogli biti čipovi gore...???:confused: bude i ja smo ustanovili da bi to mogli biti ili TCCD ili TCCC (prije) ----VedranP bi to mogao znati...:gringo: latencije : 3.0-4-4-7 ...mozda bi to moglo i na cl2.5... |
Kolku ste joj struje dali?
Donesem ti ja možda sutra moju , mozda ce moja ici brze :clap: :clap: , ili NE...ja sam vjecni optimista....:D :D |
JACKPOT!:D
|
@google
di si kupio ovaj cooler- mislim na bazu SLK 900A? |
Re: SuperTalent ili Super_NE_Talent...??
Citiraj:
Ovisi koja serija CL2, CL3 i sl... |
Citiraj:
|
Bome finjak.
Jesi probao joj dat nekih 3.6-3.7V da vidimo kak se onda ponaša? :D Il bi bila spremna za pokop. :o |
nemam para za vodeno, pa su mi preporucili taj cooler (jer ja nemam rupe na maticnoj oko socketa), no u linksu ga nema, imaju samo onaj 800 no kolko vidim ni on nije los, da mali patak:D
sam jos onda na njega stavim neki koji ima velik airflow (120mm neki vent ako moze) i to je to->dobro a ne preskupo hlađenje... |
Citiraj:
mislim da veca voltaza nema smisla, ako je to tccd ili tccc onda je 2.9, eventualno 3.0V max napon koji je potreban... e, da, na 270 FSB nam je prosao super pi 1MB...:clap: :clap: |
Citiraj:
sluzbeno stajaliste supertalenta je da oni stavljaju samo infineon i samsung na svoje module. s tim da sam prije par mjeseci cuo da na njihove c2 module uglavnom ide infineon. ako bi isla na 250ish sa 2.5-3-3 onda bi to mogao biti nekakav samsung tccx, u protivnom vjerujem da je ipak infineon. |
Ja mislim da je u 512 MB modulima (CL2) dobri stari Zamzung:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: SuperTalent ili Super_NE_Talent...??
Citiraj:
budem sad editirao poruku...:beer: |
Citiraj:
Imao sam prije jednu pločicu koja se je u dijagnostičkim programima predstavljala kao i ova a bila je Samsung mema gore. |
to si joj skinuo h/s? koji samsung konkretno i na šta točno misliš pod predstavljanje u dijagnostičkim alatima... imaš screen?
|
Citiraj:
To ne mora ništa značiti ali pretpostavljam da bi mogla biti. Skinuti hladnjake sa te meme je malo teže jer su zaljepljeni:D |
Citiraj:
|
Na novoj 433 by ST je infineon. Neki dan sam pronašao link gdje su skinuli HS, pa se fino vidi...
|
|
buć... ode jelcova teorija u vodu... :D :burn:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |