PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Firme za mrežnu infrastrukturu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=196800)

ONeill 31.08.2010. 10:10

Firme za mrežnu infrastrukturu

Da li me možete uputiti koje firme (poželjno u Zagrebu ali nije uvjet) se bave prodajom i realizacijom mrežne infrastrukture ?

Znači, ne samo da ja kod njih kupim opremu i oni mi dostave, nego recimo da odem do njih, kažem im što mi sve treba a onda mi ta firma napravi cijeli idejni projekt - kako bi spajali sva računala koja imam, serveri, switchevi, zaštita. Zatim bi došli do mene s svom tom opremom, sve sami postavili, provukli kablove itd...

Dakle, sve od A do Ž da rade.

Old Iggy 31.08.2010. 10:53

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1719255)
Da li me možete uputiti koje firme (poželjno u Zagrebu ali nije uvjet) se bave prodajom i realizacijom mrežne infrastrukture ?

Znači, ne samo da ja kod njih kupim opremu i oni mi dostave, nego recimo da odem do njih, kažem im što mi sve treba a onda mi ta firma napravi cijeli idejni projekt - kako bi spajali sva računala koja imam, serveri, switchevi, zaštita. Zatim bi došli do mene s svom tom opremom, sve sami postavili, provukli kablove itd...

Dakle, sve od A do Ž da rade.

Svaki sistem integrator, čak i neke firme koje se bave samo LAN sustavima. Moraš malo specificirati što misliš pod "zaštita".

zrile 03.09.2010. 19:59

Moja firma ti radi sve to (www.12niti.hr), pa ako si zainteresiran možemo dogovoriti sastanak. Svi kontakt podaci su ti na web stranici

tihomir 03.09.2010. 20:34

Citiraj:

Autor zrile (Post 1722337)
Moja firma ti radi sve to (www.12niti.hr), pa ako si zainteresiran možemo dogovoriti sastanak. Svi kontakt podaci su ti na web stranici

Prvo uklonite glazbu sa internet stranice da se ne prepadam u pola noći.

zwer 03.09.2010. 21:23

:goood:

Prva stvar koju napravim kad cujem glazbu na siteu na kojem nisam izricito stisnuo play je CTRL+W (close tab). Osim toga, koji manki je uopce stavljao glazbu na site koji se bavi izvodjenjem mrezne infrastrukture?! :hitthewal:

tor 03.09.2010. 22:34

Slažem se, potpuno neozbiljno.

Old Iggy 03.09.2010. 23:01

Citiraj:

Autor tor (Post 1722464)
Slažem se, potpuno neozbiljno.

Smije li se uopće direktno reklamirati neka tvrtka, makar i svoja? :D

zrile 04.09.2010. 09:20

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 1722488)

Nisam imao namjeru reklamirati tvrtku nego sam samo odgovorio na pitanje korisnika ONeill Da li me možete uputiti koje firme (poželjno u Zagrebu ali nije uvjet) se bave prodajom i realizacijom mrežne infrastrukture ?

Ako to nije u skladu sa pravilima foruma onda se ispričavam i molim administratora da makne post.

Što se tiče glazbe na stranici govorio sam webmasteru da je makne sto puta ali čovjek ili nema vremena ili je kreten (izgleda da je ovo drugo).

IvanVk 04.09.2010. 09:33

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1719255)
Da li me možete uputiti koje firme (poželjno u Zagrebu ali nije uvjet) se bave prodajom i realizacijom mrežne infrastrukture ?Dakle, sve od A do Ž da rade.

Vidi ovu firmu koja se spominje ovdje
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45101

tor 04.09.2010. 09:53

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 1722488)

Samo i isključivo u ovakvim topicima, gdje je takva reklama odgovor na postavljeno pitanje u topicu. Bila to njegova ili tuđa firma, svejedno. Tipa gdje se može kupiti nešto, tko radi to i to itd...
Edit; jesi ti to nagovorio IvanVk da posta ovo ili :D

ONeill 04.09.2010. 12:13

Hvala na odgovorima.

Old Iggy 04.09.2010. 15:54

Citiraj:

Autor tor (Post 1722640)
Samo i isključivo u ovakvim topicima, gdje je takva reklama odgovor na postavljeno pitanje u topicu. Bila to njegova ili tuđa firma, svejedno. Tipa gdje se može kupiti nešto, tko radi to i to itd...

OK. Makar sumnjam da ću i dalje spominjati svoje. :D
Citiraj:

Autor tor (Post 1722640)
Edit; jesi ti to nagovorio IvanVk da posta ovo ili :D

Teško. K tome, otkud si to iščupao... :D:D:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32.