![]() |
Intel P4 Prescott 3.0 478 1M/800 ne radi na Matsonic MS9167C
:fala:Imam plocu Matsonic MS9167C inormalno radi sa Celeronom 2.0 a sad sam htio staviti P4 prescott 3.0 soket 478 1M/800 SL79l i ne daje izlaz na graficku a ventilator se upali na procesoru kako to uskladiti kad vratim 2.0 Celeron sve uredno radi.
|
Vjerovatno ploca nemoze primiti Prescott-e. Provjeri na googlu
|
Koji ti je celeron?
Ako imas prirucnik provjeri treba li premjestiti jumper za prescott. Provjeri postavke biosa (CPU PnP Setup) i omoguci HT. |
Trazio sam ali nisam izgleda postavio pravo pitanje mozda savjet kako za taj problem postaviti boljie pitanje
EDIT: To je Celeron 2.0 drugo neznam on radi dobro, za ova podesenja nisam bas strucnjak za pnp moram pogledati ali neznam kaj mora biti postavljeno a HT to je valjda samo da ili ne ako imate vise iskustva a za preskot neznam u knjizici nije direktno napisano a mozda bi mu se moglo naznaciti |
Ako nisi probaj nakon zamjene procesora npraviti reset BIOSa (preko jumpera)
|
Hvala na informaciji nestalo mi je paste pa moram cekati do ponedjeljka jer sam prije toga zamijenio stari 2.0 hvala pokusati cu preko jumpera.
|
Koliko ja vidim ploča podržava taj proc.
http://www.matsonic.com/Computer-Des...ls/ms9167c.php |
još ti preostaje da pokušaš proc na drugoj poloči, možda je neispravan jer ako je celeron radio trebao bi i ovaj, jer pločaga podržava!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:49. |