PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Zašto je Intel bolji (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19629)

logout 11.04.2005. 23:26

Zašto je Intel bolji

Gledajte ljudi, ja sam AMD fan u zadnje vrijeme ( iako mi je to više-manje svejedno, kupujem uvijek najisplativije stvari na tržištu) i sad me zanima zašto vi (barem većina vas na ovom forumu bi trebala) mislite da je Intel bolji? U kojem aplikacijama? Je li isplativiji?
RAspišite se...
AMD-ovi argumenti (za neupućene) su: manje novca-više snage, manje se griju(pogotovo od Prescotta), u multimediji kako-tako prate Intel, u igrama ga deru...

Bubba 11.04.2005. 23:41

Re: Zašto je Intel bolji

Citiraj:

Originally posted by logout
Gledajte ljudi, ja sam AMD fan u zadnje vrijeme
Jesi li primjetio da gajis cudne sklonosti prema svojim malim prijateljima otkada si postao svjestan te cinjenice. Ili da sve tvoje prijateljice imaju Adamovu jabucicu? Jesi li razgovarao s majkom o tome?

Citiraj:

(iako mi je to više-manje svejedno, kupujem uvijek najisplativije stvari na tržištu)
I to sve posve sam? Ma nemoj me...

Citiraj:

i sad me zanima zašto vi (barem većina vas na ovom forumu bi trebala) mislite da je Intel bolji? U kojem aplikacijama? Je li isplativiji?
Intel ima NOP instrukciju, koju su zli AMD inzinjeri izbacili zato sto su emancipirani transeksualci. Dakle, s tom instrukcijom i visim taktom, Intel brze ne radi nista, dok AMDu za ne raditi nista treba znatno veca kolicina vremena.

Citiraj:

AMD-ovi argumenti (za neupućene) su: manje novca-više snage, manje se griju(pogotovo od Prescotta), u multimediji kako-tako prate Intel, u igrama ga deru...
Idi budi troll negdje drugdje.

Lesa 12.04.2005. 00:00

:)

Bubba, ti ga budeš skidao sa štrika kad se objesi :D :D

MasterX 12.04.2005. 00:06

daj bubba skuliraj se covjece, ako neko volim amd-a, neka ga voli...

ima ona pjesma:

pustite me da je vooooliiim :D

Bubba 12.04.2005. 00:17

Re: :)

Citiraj:

Originally posted by Lesa
Bubba, ti ga budeš skidao sa štrika kad se objesi :D :D
Skinut cu mu vlastitom IBM Klikusom ruzan osmjeh s lica koji govori: "Joj, kako sam dobar i uspjesan troll, na svojim debilnim pizdarijama ulovio sam vec tri (evo i cetvrti, op.a) kolicica. Njam!".

Lesa 12.04.2005. 00:25

e, sa klikušom se već da šteta napravit:D
trenutno mi je naglasnija komponenta u kompu:p

Fleks 12.04.2005. 00:51

@Bubba: : lol2 : : lol2 : : lol2 : svaka čast. :clap:

MadBoY 12.04.2005. 01:05

hahaha... Bubba :beer:

aurellie 12.04.2005. 06:19

Bubba :beer: :beer:

Jozha 12.04.2005. 19:31

Logout sine s obzirom da ti je ovo prvo javljanje na forumu malo ču ti progledat kroz prste radi otvaranja teme "šta je bolje" ali da si malo pratio forum kroz neko vrijeme i tek onda pitao šta te zanima,skužio bi da ustvari nekaj ovakvog netrebaš ni pitat jer NAJBOLJE JE ONO KAJ IMAŠ DOMA!!!

rasprava gotova

tor 12.04.2005. 20:04

Bilo bi najbolje da napravi logout:D

evilstoy 12.04.2005. 20:22

Re: Re: :)

Hej Bubba, vidim imas CWT 375W kao i ja pa me zanima da li se i tebi cini da je malo preglasan?
BTW typo u tvom sigu Channal -> Channel

IceFisherman 12.04.2005. 20:22

ja mislim da bi Bubba trebal prejti skinuti ga sa štrika , zato se valjda i ne javlja više :rolleyes:

gpremec 12.04.2005. 20:39

Citiraj:

Originally posted by tor
Bilo bi najbolje da napravi logout:D
hmm...
Zanimljiv stav s obzirom da si dio PC Ekspert teama. Mislio sam da je svaki clan dobrodosao (pogotovo novi), ali cini mi se da zivim u zabludi.:(

vudu2 12.04.2005. 20:41

Re: Re: Re: :)

Citiraj:

Originally posted by evilstoy
Hej Bubba, vidim imas CWT 375W kao i ja pa me zanima da li se i tebi cini da je malo preglasan?

Imam ga i ja, i da, preglasan je........ali meni to nije ni bitno...

masni 12.04.2005. 21:45

@bubba

frajeru, sve pet, ali zakaj moras tako ostro na lika navalit, covjek je dosao tu na forum i izvalio glupost, sta sad, kao da ti ili bilo tko od nas nije nikada u zivotu to napravio, vise puta...:D

nemrem rec da nisam umro od smjeha, ali mi je ipak bilo malo zao covjeka...:rolleyes:

Bubba 12.04.2005. 22:45

Re: Re: Re: :)

Citiraj:

Originally posted by evilstoy
Napajanje, barem ovaj moj model je temperaturno kontroliran. No kako ne patim na tisinu, ne bih ti mogao ocijeniti jeli (pre)glasan. Samo znam da sam ga kupio prije jedno 4 godine i da sam do sada bio iznimno zadovoljan, jer je durao i puno gorih stvari od ovog sto je sada u sigu.

Citiraj:

Sada ce pisati CWT... ;)

Bubba 12.04.2005. 22:47

Citiraj:

Originally posted by gpremec
hmm...
Zanimljiv stav s obzirom da si dio PC Ekspert teama. Mislio sam da je svaki clan dobrodosao (pogotovo novi), ali cini mi se da zivim u zabludi.:(

Ajde, ajde... Moja baba je znala reci: "Bolje prazna stala, nego ludi konj."

Bubba 12.04.2005. 22:51

Citiraj:

Originally posted by masni
@bubba

frajeru, sve pet, ali zakaj moras tako ostro na lika navalit, covjek je dosao tu na forum i izvalio glupost, sta sad, kao da ti ili bilo tko od nas nije nikada u zivotu to napravio, vise puta...:D

nemrem rec da nisam umro od smjeha, ali mi je ipak bilo malo zao covjeka...:rolleyes:

Molim te, mani se kvazi moralizma. "Lik" je obicna trollcina vulgaris i samo to. Kao takvog, ne treba ti ga biti zao, naprotiv. Postoje PRAVILA koja odredjuju kako ces pitati ako te nesto zaista ZANIMA. A ovakav post je klasicni primjer trolla.

vudu2 12.04.2005. 22:58

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Molim te, mani se kvazi moralizma. "Lik" je obicna trollcina vulgaris i samo to. Kao takvog, ne treba ti ga biti zao, naprotiv. Postoje PRAVILA koja odredjuju kako ces pitati ako te nesto zaista ZANIMA. A ovakav post je klasicni primjer trolla.
Ej ej..... i trollovi su ljudi :D

Zanima me jel tvoj CWT ima onaj +12V kabel za procesor, 4 pinski (mislim da je to fora o p4 kompatibilnosti?!) ?

Bubba 12.04.2005. 23:21

Citiraj:

Originally posted by vudu2
Zanima me jel tvoj CWT ima onaj +12V kabel za procesor, 4 pinski (mislim da je to fora o p4 kompatibilnosti?!) ?
Nema. Kupio sam adapter koji se spaja na molex, ali se zaista ne sjecam gdje...

vudu2 12.04.2005. 23:31

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Nema. Kupio sam adapter koji se spaja na molex, ali se zaista ne sjecam gdje...
Ista stvar i kod mene, kupio adapter......
Mislio sam da ima više verzija tog napajanja....od kojih su neka sa tim kabelom....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18.