![]() |
Temperatura sa 53 na 33
Vec neko vrijeme sam se patio sa kojekakvim ventilatorima i protokom zraka kroz kucise u cilju smanjenja temperature procesora,sve bezuspjesno.... :fuming:
Onda mi je puko film i kupio sam novi hladnjak za procesor,neki od gigabayta nista posebno.Temperatura je pala za nekih 10-ak stupnjeva,mislim si "40 i nije tako lose sad sam miran". E onda sam na ovom forumu naisao na link za patch za Nforce 2 chipsete( http://www.ngohq.com/files.php?go=cat&dwn_cat_id=6 ) i temperatura je ošla jos nekih 10-ak stupnjeva nize!! Decki hvala vam prava ste riznica znanja.:beer: |
Cek malo, mislis kad je proc IDLE?
|
Vjerojatno misli na Idle temperaturu proca, jer je i meni sa tim patchom isto pala za nekih 10°C:clap:
|
Citiraj:
|
hocu i ja! :D
|
da ,mislim na idle temperaturu, pod punim opterecenjem dodje do max 47....
Prije patcha mi je temperatura uvijek bila 52-53 bez obzira na opterecenje procesora.Procesor je sempron 2400+ overclockan na 2800+.. |
Nije loše.
Al jebeš to kad mi je temp u idle 34, a na max loadu se vraća na stare vrijednosti (53-55). Dobro, ipak je proc na 1,85 V.:D |
Citiraj:
Patch isključuje pozadinske procese, čist u redu kad samo piskaraš i surfaš pa želiš smanjit okretaje ventilatora na nečujno, dok pri full opterećenju neće pomoći. |
Citiraj:
Ono,zgodno, surfam na netu, isključen vent, proc na 1,85 V i temp 38! |
Citiraj:
temp. idle 50-53, full do 60+, isto i sa boxanim i sa spire falcon rock II tak da bi reko da malo ploca kenjucka |
Citiraj:
Voltaža? |
voltaza defoltna, 1,65 valjda. al u svakom slucaju je 100000% defoltna :(
|
Ne razumem!!!
Kakav patch??? Softverski??? Kako program moze da smanji temperaturu procesora :confused: Ili je zajeb u ocitavanju pa ga patch ispravlja??? Sta je u pitanju? Poz :beer: |
Citiraj:
Meni ti je sad temperatura Bartona na 2450 mhz na 1,85 V 35 C. Opipo sam hladnjak i hladan je, tak da patch ne zajebe očitavanja temperature. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24. |