![]() |
Promjena mac adrese
Imam laptop HP 510 i zbog nekog razloga nemogu promijenit mac adresu (sto sam istim nacinom na svom PC-u uspio). Ima li neko nekakav prijedlog?
|
jesi probao s nekim software-om kao mac addr changer 1.0 ili nesto
|
A da prvo iskreno napišeš zašto ti treba promjena MAC adrese ?
|
Treba mi promjena mac adrese zato jer mi je admin u studentskom domu banao mac adresu zbog skidanja sa rapid share-a (zbog prevelikog prometa). I sad se nigdi u studentkom domu nemogu spojit sa svojom mac adresom. A s adminom nema smisla razgovarat,čovjek nije normalan (Bernard Grgić,možda ga i znate).
|
I sad bi ti promjenio MAC adresu i nastavio po starom ? :nono:
|
Naravno,to radim vec godinama xD
Vjerojatno se nemoe promijenit adresa na ovoj mreznoj. Izgleda da cu se morat Grgicu uvlacit u guzicu, nema mi druge. Fala na pokusaju pomoci. |
O da, znam tog Grgića, i ja sam bio kod njega - dvaput :D
|
A vjerojatno imaš windows 7??
Na sedmici to malo drukčije ide moraš preko registry-a mjenjati adresu.. Ako imaš xp skini neki program tipa Tmac ili mac adress changer, mac! i trebalo bi radit.. |
Jeste, imam sedmicu. Ali nece ni mac changer da mi primijeni mac adresu. Jeli moguće da imam mrežnu na kojoj je nemoguće promijeniti mac adresu?
|
Citiraj:
|
|
Neće da mi promine mac adresu, očito se nemože prominit na ovoj mrežnoj. Proba sam svašta.
A što se Grgića tiče,on je najveći psihički bolesnik na Balkanu. Jeste pročitali pravilnik o korištenju interneta u studentskom domu? Kaže ovako: "ostavljanje računala upaljenog za vrijeme vašeg izbivanja iz sobe ugrožava živote i imovinu u studentskom domu" Zatim: "svaka promjena računala (znači kupnja novog računala) mora se prijavit upravi studentskog doma". I masa sličnih stavki (sranja). Neću više spamat da nebi dobio ban. |
btw nemoguce da se nemoze promjeniti mac ocito nesto krivo radis.
|
Nema šta krivo radit,program je prejednostavan da bi negdje pogriješio.
|
Ma mora raditi, vjerovatno nešto krivo radiš ako je sedmica u pitanju.
Evo ti link pa malo vidi kakva su rijesenja (pogledaj dolje pod komentare). Nadam se da ce ti pomoci .... :beer: http://www.windowsreference.com/netw...dows-registry/ |
Pomoglo je,uspio sam, Zahvaljujem. Pomocu mac changera mi nije htjelo.
|
Citiraj:
Zasto bi se dao nekom Grgicu uvlacit u guzicu :D Ipak informiraj nas kako si to ucinio, mjenjanjem postavki u registry bazi ili nekako drugacije putem nekog programcica. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |