![]() |
Paljenje i gašenje lcd monitora
Pozdrav!
Dali je loše za lcd monitor ako se puno puta pali gasi, nego stavio sam ga da se ugasi za 15 minuta i tako tjekom dana se neznam kolko puta upali i gasi. Dali je bolje da bude stalno upaljen nego ovako? :respekt: |
ma ostavi ga u stand by modu i mir
|
U svakom slucaju kontam da je bolje da bude ugasen bilo kako nego da stalno radi...
|
Ja svoga redovito gasim na tipku pošto mi je pc u sobi, a ne podnosim blinkajuću LED-icu koja se neda isključit (zanimljivo da se da isključit u radu, no ne kad ode u standby :stoopid:).
Mislim da ti ne bi trebalo činit značajnu razliku, eventualno habanje power tipke nakon 5+ godina :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja ga u zadnje vrijeme palim i gasim svaki čas,
dok računalo nešto radi a ja sam odsutan onda ga ugasim na gumb |
Meni sva elektronika smeta kad je u Stand By mode-u. Baš od svakog uređaja čujem neki čudni piskutavi zvuk od kojeg mi se mozak naježi.
I televizor gasim na tipku. :D |
Citiraj:
Ontopic: Što se tiče LCD-a, svoj stari LG 15 inčer sam bio podesio da se nakon 5 minuta nerada baci u stand by, nakon nekog vremena crko dio koji regulira backlight, pa sumnjam da je zbog nonstop šaltanja iz i u stand by. |
Citiraj:
Nego novi sam sa Lcd monitorima ,ovog sam kupio prije 7 dana (sa CRT monitorima nema beda samo staviš screen saver i može radit 24-7) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |