![]() |
maxtor HDD puk'o
Imam novi Maxtor 160 Gb,particije uradjene Partition magicom 7 (PM),C-20Gb,D-60Gb,E-80GB, neki dan ga restartujem kad ono samo C particija postoji,a BIOS vidi svih 160Gb. Uspeo sam vratiti E particiju sa PM, sa svim podacima,ali D i dalje ne postoji,PM kaže da je tih 60 GB Unallocated i da na njima nema podataka.Postoji li način da se i to vrati,ima li neko ideju zašto su se particije obrisale?Konfiguracija je AMD XP1800+,MB Asus A7S333 (možda mi ploca ne podržava toliki hard)?
|
cim bios vidi, ploča podrzava...
ak imas win xp, imas barem sp1? |
Za vracanje podataka mozes probat file recovery
mozes i jednostavno sa pm napravit tu particiju identicnu onoj prije (ista velicina particija, clustera, isti sustav) ali to ti je rizicnije i upitno hoce li upalit. naravno ne smis dat pm da formatira particiju |
Citiraj:
No, problem se rješava kolekcijom programa koja je od slučaja do slučaja različita. Nisi li to trenirao (kao ja) ne bi preporučio da to radiš. Probaj easy recovery 6.0. To bi trebalo biti dovoljno. Ako nije, obrati se nekom iskusnijem. Good luck. |
Citiraj:
a sto se gluposti tice dva san puta uspija tako vratit podatke kad programa te namijene jos nije bilo, barem ne u sirokoj upotrbi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |