![]() |
Asus CUSL2-C problem
Evo,kupio sam od Dragutina ovu maticnu,i sve lijepo spojim,ukljucim,i nista..Zanima me da li maticna podrzava Celeron 950MHz ili 800MHz,jer na njima nije radila,ili je problem u necemu drugom.
|
Hi
:fuming: Kaj nije proradila? Zar nedaje znakove života? :confused: Ja je nisam nikada uspio kompletirati sa procesorom jer imam tulca, a celića 900 sam neotvorenog ustupio dečku iz Broda preko Bugovih malih oglasa. Kad složiš da li je skroz mrtva ili bar nešto prošljaka, npr diže li se bios... |
Ma vrte se ventovi,mozda su neki jumperi krivo postavljeni...
Budem jos malo testirao..Svejedno mi nije vise vazno,presao sam na AMD :D |
Za sada mi pada na pamet:
1. Da li si skinuo manual sa Asusovih stranica? (radi jumpera) 2. Kad sve spojš, da li se upali zelena ledica između zadnjih PCI slotova? 3. Kako je ploća iz "prošlog tisućljeća" da li baterija (CR 2032) još ok? |
Budem probao,ali nije mi vise vazno..Dobio sam proc s reklamacije i slozio si komp u sigu :)
|
Zašto si onda navaljivao na matičnu.
Hoćeš je objesit umjesto slike :burn: Tvoja volja:beer: Daj mi javi P/N tog tvog Twinmosa, i gdje si ga nabavio? |
Kupio sam od frenda..Ima Thermaltake-ove kulere gore pa ne mogu vidjeti P/N(budem skinuo sutra)
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37. |