![]() |
Frendu se komp gasi pri instalaciji WIN
Upravo kao sto ste procitali.
Kada dodje do dijela "setup is starting windows" uredno se racunalo ugasi. Prije toga se gasilo i u biosu i svakako no iz nekog meni nepoznatog razloga to se prestalo dogadjati...trenutno zurim i nemogu navesti konfiguraciju ali mogu samo reci da je pola te konfe bio moj stroj te da je sve uredno radilo. Cak je uzeo i novo sharkoon napajanje tako da ono sigurno nije uzrok problema...nadam se da mozete pomoci. |
Mema? Meni smrdi na nju...:rolleyes:
|
A hladnjak na procesoru?Da li je ispravno sjeo,pasta i to?
|
Imao sam slican problem kos instalacije wina kod frenda. Komp se ili resetira ili zablokira i nejde dalje jednostavno CD prestane vrtiti....problem je bila memorija.Otisao je u ducan stavili mu drugu i radilo je bez beda.
|
iako je u većini slučaju u pitanju memorija ,i neke ploče vole to raditi (nf7-s2)...tako da probaj zadnji bios staviti gore
|
Isprike sto se nisam javljo al imo sam guzvu.
Problem je rijesen. I ja sam mislio da je u memi problem ali problem je lezao u hladnjaku. Kada smo stavljali napajanje u sroteks kuciste malo smo pomakli cooler i jezgra nije dodirivala bazu... i od tuda problemi... al eto sad radi ko sat. Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:59. |