![]() |
(riješeno) Šum kod reproduciranja zvuka na PC-u
Pozdrav!
Imam zvučnike Logitech X-210, i od danas mi se počelo događat tj konstantno da se javlja šum u zvučnicima, možda i krčenje al samo kad ide zvuk. Kad nema zvuka ne krče ni ne šume, recimo kad se dužu windowsi onaj pozdravni zvuk zamuckuje i krči, kad slušam muziku zvuk ima smetnje. Do zvučnika nije sigurno jer kad ih uštekam u iPhone sve radi kak spada, no na računalu banana. Jel zna netko u čem je stvar, jel do nekog kontakta ili u čem je stvar? :fala: |
Pogledaj kablove da li su ok ...
Skopcaj neke druge, ispravne zvucnike na PC, ako oni budu krcali nda ti je do zvucne karte .. :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Nemas nesto u blizini sto bi moglo izazivat "smetnje"? |
Probaj skinuti novije drivere od zvučne kartice i to sa stranica proizvođača chip-a a ne sa proizvođača MB
|
Hvala svima na odg.
Izgleda da je bilo do softvera. Sve mi je blokiralo kaj se multimedije tiče, a to je razlog stavljanja para različitih codeca...pa se sve poklalo jer mi je i nova TV kartica prestala skroz radit, tj. slika je štekala ko blesava i pola ekrana je bilo zelene boje. A zvuk se isto izgleda pomješal zbog toga, sad sam stavil windowse i radi normalno i TV i MUZIKA.....ipak nije do harvera. LP |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |