![]() |
kingmax
ma ko je pljuvao kingmax
ko kaze da ne radi na 2-2-2-5* evo poigrao se ja sa starim kompom...jerbo sam se odselio od starog i ostavio mu novi...i imam ono srednju zalost gigabyte n400l,2400+,512 kingmaxa,5200 ultra...al zato 256 bit:D i dosada dosla u moje dvore i primih se ja rama bios nema bas neke mogucnosti...sva sreca na modane (biose) ko kaze da je kingmax lutrija? :D cpuz |
Da ali to je na 133 fsb-a, aj ti to poteraj na 200 na 2-2-2-5 pa onda mozemo pricat ;)
|
ajd ajd:D sad malo puno trazis...:o
alza kingmaxa je i ovo bome puno:D jedan od ovih dana cu se poigrat OC-om...makar obicno ne klokam ak mi nije potrebno:beer: |
Moze on i puno brze sa 2-2-2-5 tak da isprobaj dokle ti ide, trebalo bi i na 166 isto tako radit.
|
pa reko sam da bum:)
daj imam frei od skole:D nemrem se poigrat na kompu 5 min...non stop sam negdje vani... zas moram zivit u zg-u ccc:D pitanje dal cu ga uspijet nagurat tak jako... bios na ovoj gigabytici je hm...koma...no OC mogucnosti...cak ni mjenjanje voltaze...moram sve iz wina...a to mi nije neki uzitak:) |
1 privitaka
Ovo je najnize sto kod mene moze na FSB200.
Ukljucen PAT na F1 mod... |
kad smo vec kod rama:
daj mi recite neki program za nabrijavanje rama iz win-a jer mije bios za plakat:mad: il mi moze neko rec kak ga odkljucat to sam prije znao al sam zaboravio:rolleyes: |
Citiraj:
mozes probat sa memory burn in ali to bi ti trebalo po nekolko sati dnevno radit... a sad kingmax je smece i lutrija moj noname 333 mema je radila na 2225 na 133! |
stisni ctrl+f1 ili shift +f1 (tako neka kombinacija ne sjećam se) i to će ti otključat neke opcije kao što su podešavanja latencija
|
ma i ja se sijecam da je nes tak..al misli adje f2 i f3 e da me ubijes en nemrem sijetit:)tnx btw
|
gle 2-2-2-5 @133 nije isti stress memorije ko 2-2-2-5 @200... latencija se dobiva cas/fsb=latencija znaci 2/133=0,01503 sto je 3/200=0,015 znac 3-3-3-8 @200 je bolje nego tvoje 2-2-2-5 @133....
|
Citiraj:
|
tnx :D
ma totalna glupost:rolleyes: al je zato ploca super stabilna:beer: |
1 privitaka
ipak imam ja ludi kingmax:D
radi ona i na 220 al mi se nije dalo restartat komp opet:D |
Hmm, nisam nešto pretjerano impresioniran, moj kingmax radi na 235MHz 2,5-3-3-5 sa 2,8V.
|
cekaj do sutra ujutro:D pas vidjet
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |