![]() |
Windowsi se nece dignut
Pozdrav,
Prije par dana mi se zblokala igrica i restarto sam komp, ali mi se windowsi nisu htjeli dignut ostalo je na onoj slici od gigabyta (cuo se pri paljenju kratki bip).Izvadio sam bateriju te su se normalno digli.Nakom par sati komp se sam od sebe restarto ali se windowsi opet nisu htjeli dic.Par puta sam ga lupio rukom te su se digli, ali se opet to desilo da se restarta te se sada uopce ne dizu stoje samo na onoj slici od gigabyta. Zna neko u cemu je problem??? |
A da u bios-u iskljucis taj pocetni logo od gigabyte-a, pa da eventualno vidis u post-u gdje zapne?
|
Citiraj:
I da, popuni si opciju Moj komp ili navedi u postu koju konfiguraciju imaš. |
Citiraj:
Imam Intel 7400 Graficku 9800gtx+ Maticna Gigabyte ep43-s3l Napajanje 500w nezzu koje. btw: ovo je problem moj, ali sam prije napiso na bratovom kompu jer moj nije radio opet je uspio dignuti windowse. |
Provjeri malo temperature grafe i proca i posudi od nekog drugo napajanje pa pokušaj s njim kresnuti komp.
|
Provjeri sve spojeve, očisti ih, ako lupkanje pomaže reko bi neki slab spoj.
|
Evoga bas mi se i sada zablockao komp i pojavila mi se ova slika
Isto tako je poslje toga sam restarto komp ali nije radio tocnije opet se zaglavio na Gigabyte Start screenu.Ljudi pomagajte. btw:opet sam ga lupnuo rukom par puta i opet restarto i pokrenulo mi je normalno??? ********** |
Koji OS u pitanju?
Sata ili pata hard? Za nista su pravila, i opcija moj komp.. :( http://support.microsoft.com/kb/916199/en-us http://support.microsoft.com/kb/330100/en-us |
Citiraj:
evo slozio sam ovo na forumu moj komp. A ove stranice mi nece radit:..:S |
Otvori komp, očisti ga, instaliraj novi OS, ako oćeš xp stavi sp3 pošto se ovo odnosi na sp2 koji ti imaš.
Poanta daj više neš napravi, teško da ce ti neko prstom pokazati, e to je crklo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |