![]() |
TwinMOS 2X512
Je li ko zna ima li kupit di u Splitu ili bližoj okolici ovu memoriju,kolike su joj latencije na 400mhz , koliko se da clocknit , cijena? Iden ovih dana kupit novu memoriju pa da mi olakšate malo!
|
Re: TwinMOS 2X512
Citiraj:
|
Re: Re: TwinMOS 2X512
U Mlacomu u Sloveniji imaš jako povoljno TwinMos Speed Premium, to je valjda memorija o kojoj Srky govori, sa 3,5V ide do 260MHz 2-2-2.
|
Re: Re: Re: TwinMOS 2X512
Citiraj:
|
Oko 1400kn 2x512MB.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I zapravo nije 1400 nego više oko 1300, ne znam točno odnos tolar/kuna, ali ovo je 20000 tolara 512mb. S obzirom da će takav ocz koštati 2.2-2.3k kn, ovo uopće nije puno, a giga običnog Twinmosa 3200 košta u info-gami 1350kn. |
Citiraj:
|
@ Pink Floyd
ja mislim da ti ima u Nexus-a. na 400 latencije su 2.5-3-3-8, a čipovi su M.tec-ovi. sumnjam da su to oni o kojima govori Srky. |
Re: Re: TwinMOS 2X512
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
To bi trebalo biti to. Završava sa AA4T, srednji red završava sa 4 i ima dvije rupice na čipovima. Pretpostavljam Winbond UTT čipovi. Gdje si ih našao, u Hrvatskoj? EDIT: Vidjeh post u tržnici. Šteta, već se ponado... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, ovi iz Dragutinovog attacha su oni koji se traže.
Znači kod mora završavati na AA4T, kod običnog twinmosa će na chipovima pisati twinmos 50D, a kod speed premiuma 44D. http://www.vr-zone.com/?i=1641&s=1 http://www.akiba-pc.com/article.php?45.0 |
Citiraj:
Pitao sam ih. I duplo su jeftiniji, od ovih "mojih". |
Cisto da se zna 14AT su mnogo bolji od A4AT tako da pazite sta kupujete.
14AT su BH5 chipovi Poz :beer: |
Citiraj:
Ja sam do sada našao oznake na TwinMOS Dual-Chanel DDR PC 3200 2x512MB (kao i na 2x256) oznake 1DDT, 1A4T, 1AA4T, 1CADT s time da oznaka serije može bit Speed Premium ali i ne mora. Kakvi su sad odjednom ti 14AT i A4AT Daj neki link gdje se to može provjeriti. |
Citiraj:
Ako se ne varam AA4T= Winbond UTT ,a 1A4T = neki novi BH-5. |
Re: TwinMOS 2X512
Citiraj:
|
Da ne mlatimo vise ovdje praznu slamu, ako netko nadje negdje taj TwinMOS sa 1A4T ili AA4T chipovima neka kaze u kojem ga ducanu ima i posto pa da se bacimo na posao :beer:
|
Srky hvala na savjetu. Ide ovo u pogon. Malo sam čačkao pa sa
skužio da ovo što ja imam bi treablo biti to sa VR-Zone a identično je sa http://www.twinmos.com/dram/dram_p_s...nel_ddr400.htm tj www.twinmos.com/dram/images/photo_sp_pc3200.jpg samo nema Speed Premium. Jebale ih njihove stranice, glupani samo znaju zakomplicirat. A ja opet ne kužim da li su chipovi CH5 kako oni kažu ili BH5 |
Citiraj:
|
Nisu ni jedni ni drugi, ljepo ti pise AADT, a to nisu ti "dobri" rami. Da ti skratim muke, ako su oni tvoji ko na slici AA4T onda su ti to ko CH-5 i pikni ih i uzivaj a ako nisu mjenjaj za onaj Corsair.
|
A koja je razlika izmedu tognovog BH-5 i WinbondUTT i koji je bolji?
|
BH-5 je jedan i jedini, ali UTT ga naslijeđuje i više nego dostojno
|
Citiraj:
Več dva tjedna se hebem, a guglonja me usmjeruje na raznorazne forume. OK je forum ako nije na nizozemskom (jebem ih ja kad nisam ratni zločinac), ali htio bi neke stranice koje bi bile "objektivne" :confused: |
EUREKA!!!!!!!:cool:
našao sam rame o kojima je riječ... firma - INFO-GAMA cijena - 1300,00kn ram - TWINMOS DDR 400 PC3200 SPEED PREMIUM i zadnje i najvažnije - P/N ***AA4T...:D :D pa ajmo u kupovinu...:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |