![]() |
NF-7 S2 vs Infinity
Kako je epox otišao u vječna lovišta, treba naci dostojnu zamjenu da udomim mobilca. Abit NF-7 s2 mogu nabaviti za cca 480 kn a infinity je 760 kn. Molim Vas kratko i jasno za i protiv. Dali se isplati dati skoro 300 kn vise za socket A ploču koji je vec lagano na odlasku. Nisam neki hard OC-er ali ipak bi htio da mi mobilac ide bar na 215 fsb. thx:beer: :beer:
|
NF7-S2 je drek od ploče...bježi od toga koliko god možeš
prljava abitova igra s izrabljivanjem imena jedne od boljih socketA ploča :fuming: |
Mogu samo potvrditi da je ta Abitica smece, uzmi Infinity i uzivaj.
|
@Srky: šta bi??? kupio DFI LP-B a FSB ostao isti ko prije ;)
|
Citiraj:
|
Pa imaš Kingmaxa 3500, ja sam svoju Infineon 333Mhz vozao na 450Mhz na Intelu:D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dokle uopce ide taj BH-6, tocnije kolko sporije od BH-5? |
evo nabavia bas danas Corsair C2(rev 1.1, BH-6) 512MB,pa cemo vidit dokle idu.
Zasad rade na 2 3 3 6, FSB 230, 2.9V. Jel ko zna dokle je sigurno dizat voltazu, s obzirom da nema ventilatora da puse na memu? |
Citiraj:
|
Moji idu do nekih 436 2-2-2-5 s 2.9V, al dalje nemrem probat pošto joj nemrem dat više voltaže.
|
Citiraj:
|
Trenutno nemam para da si kupim nekaj drugo jer nitko neće zet Infinity-cu tak da mi se baš i ne isplati.
|
cini se da joj je max. :
240FSB 2 2 2 9 3.1 v pokusa sam stavljat voltazu na 3.3, cl 2.5 3 3, ali nece vise od 244 |
infinitice nemas u nobilisu a niti u linksu a u diskontu24 kosta oko 630kn...infinity je preporuka tak da uopce nemoj razmisljat
|
A sto lepo ne uzmes NF7-S rev2.
Stara dobra ploca, radi ko zmaj.. Ja sam na svojoj isterao 270 fsb, i to na stock 1.7V, bez ikakvih modovanja i slicno... Sto se tice memorije Sve sto je ispod 250 2-2-2 ne vredi ni da sa pominje Poz |
Citiraj:
|
sto se tice infinity ploce, nema je trenutno ni u diskontu24, lik nezna kad ce ju opet dobit, a ima je u infocor-u za 645kn. tam cu ju ja uzet...:D
|
Citiraj:
:fuming: |
Evo otkricu vam jednu "Zlatnu tajnu" ali za ovo me Clockan odmah mora za moderatora :beer:
Isprobajte Manta Rays XT D26 bios i verovatno cete biti zapanjeni da nije bas ploca ta koja ne moze preko 240 fsb. Ja na mojoj nisam mogao ni 220 dok nisam promenio Bios. Mislim da je kljuc u L12 soft modu koji je sadrzan u biosu i omogucava ploci da predje preko 250. A sada na flashovanje Poz |
cuj taj bios je vec vani pun k vremena....gledaj nije ploca za bacit ali nema jak vdimm ko infinity...hebiga 3.3V je zakon i jako puno znaci jer razlika od 0.4v cini cuda na infinitici pogotovo ako imas bh5...
|
Citiraj:
|
voltmod radi cuda...ja si sve razmisljam da danas bez obzira na sve puknem taj voltmod vise da vidim dokle ide bh5:)
|
Ima fenomenalnih modova na Xtremy, neki su smesno jednostavni (3,3V rail mode) a neki su malo komplikovaniji.
Postoji i varijanta da se napon "vozi" sa 5V grane PSU-a tako da Vdimm moze da ide i do 5V!!! Sve u svemu sta da vam kazem.... U rukama sposobnog OC-era Abit cini cuda Abit rooles!!!:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |