PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Smrzavanje kompa prilikom metanja cd-a u cd-rw (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18716)

IceFisherman 16.03.2005. 22:22

Smrzavanje kompa prilikom metanja cd-a u cd-rw

daklem ovak, frend mi ima jen problem

kad dene cd u cd rw windowzi mu se zmrzneju i mora restartati komp , veli da mu je na win 98 delalo a sad na win me mu se to događa kaj piše vu naslovu

kaj bi to bilo ?

>>>KUKY<<< 16.03.2005. 23:03

Re: Smrzavanje kompa prilikom metanja cd-a u cd-rw

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
daklem ovak, frend mi ima jen problem

kad dene cd u cd rw windowzi mu se zmrzneju i mora restartati komp , veli da mu je na win 98 delalo a sad na win me mu se to događa kaj piše vu naslovu

kaj bi to bilo ?

Jl mu se to dogadjalo odmah cim je instalirao i podesio win xp ili nakon nekog vrenema? Ako je ovo drugo preporucam mu da reinstalira windowse i ako mu se ovaj problem i dalje dogadja neka potrazi "hardwerskog" krivca.

IceFisherman 16.03.2005. 23:13

Re: Re: Smrzavanje kompa prilikom metanja cd-a u cd-rw

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY<<<
Jl mu se to dogadjalo odmah cim je instalirao i podesio win xp ili nakon nekog vrenema? Ako je ovo drugo preporucam mu da reinstalira windowse i ako mu se ovaj problem i dalje dogadja neka potrazi "hardwerskog" krivca.

čovek ma Windowz milenium ne xp

>>>KUKY<<< 16.03.2005. 23:23

Re: Re: Re: Smrzavanje kompa prilikom metanja cd-a u cd-rw

Citiraj:

čovek ma Windowz milenium ne xp

bah...brzo sam cito.sry.
Inace nisam imo bas dobra iskustva sa ME windowsima. Najbolje nek snimi xp... pa nek proba.

BrunoZG 16.03.2005. 23:28

PO mome iskustvu, to se desava kad CD rom ne moze pročitat medij..

Mozda se WIN ME ponasa u tim slucajevima drugacije od WIN 98, mislim da s ei ponasa..

nek stavi neki medij za koji je siguran da ce ga ROM ocitat, neki tiskami medij, itd..

>>>KUKY<<< 17.03.2005. 01:48

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
PO mome iskustvu, to se desava kad CD rom ne moze pročitat medij..

Mozda se WIN ME ponasa u tim slucajevima drugacije od WIN 98, mislim da s ei ponasa..

nek stavi neki medij za koji je siguran da ce ga ROM ocitat, neki tiskami medij, itd..

Po mom iskustvu to se dogadja kada je napajanje preslabo, ali mi se komp nikada nije resetiro ako je medij izgreban ti necitljiv.

BrunoZG 17.03.2005. 09:46

Ne resetira mu s e, nego mu se smrzne, a onda ga rucno resetira da ga odledi, barem sam ja tak shvattil...

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY<<<
Po mom iskustvu to se dogadja kada je napajanje preslabo, ali mi se komp nikada nije resetiro ako je medij izgreban ti necitljiv.

>>>KUKY<<< 17.03.2005. 14:35

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
Ne resetira mu s e, nego mu se smrzne, a onda ga rucno resetira da ga odledi, barem sam ja tak shvattil...
Da moguce...takvih sam situacija imao u vise navrata kada je napajanje bilo preslabo...
@fisheerman..koje napajanje ima tvoj frend?

IceFisherman 17.03.2005. 18:12

pa znam da ima nekakav stari komp , tak da je nutra šrot napajanje definitivno , a da ga baš i pitam nebu znal , meni se isto nekak čini da bi moglo biti do napajanja

>>>KUKY<<< 17.03.2005. 19:44

Citiraj:

pa znam da ima nekakav stari komp , tak da je nutra šrot napajanje definitivno , a da ga baš i pitam nebu znal , meni se isto nekak čini da bi moglo biti do napajanja
Samo nek on reinstalira win. Po mogucnosti XP (ako ima 256 rama)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55.