![]() |
Problem sa Voltmodom,9800
Htio sam Voltmodati karticu ali eto 2 mala problemcica.
1. Sa 10K trimerom,max volti sto dobijem je 1.8V. Znam da je i to puno ali ja zelim JOS!!!! 2. Sto vise voltam memoriju,to manji klok dobijem. Precudno. Imam sinkove na memi,mozda bi ih trebao mijenjat,ali malo mi je sve to cudno. Imao li neko ovakav problem? |
Moj stari Cyrix P200+ proc se nabvolje OC-ao kad vi mu povećao voltažu sa 2.9V na 2.2V!
|
Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
I na koliko si uspio dići GPU? Sa volt-modom trebaš imati jebačko hlađenje. Npr. kao ove 9800 PRO:D http://www.imageevent.com/marginjohn/viperjohn |
Re: Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
Na 1.8 ide na 430. Sa silencerom. I ne mogu vise dici voltazu. Izgleda da silencer ide samo na stock karticu pa koliko ide ide,a za voltmod moram neki home made napravit. A mema ide na 380 na 3V. Ako dignem na 3.1 ide na 365. Izgleda da se jebacki grije. Na 3.3 necemo ni pricat.355MHZ |
Citiraj:
9700Pro na 530/400!! I ja bi tako:D |
Re: Re: Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj na Zamzugovom siteu. A ništ, napravi kao i ja-ja sam problem pregrijavanja meme i PCB-a rješavao Enerom od 92 ili 120 na poleđini grafe :D |
Re: Re: Re: Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
|
aj napravi voltmod pa ti saljem 9700pro pa mi ju izmodas....
|
Jesi flashao neki modani BIOS sa ostrijim postavkama za mem.? Jer bi Hynix 2.8ns bez problema trebao radit na 365MHz, a vrlo cesto ide vise. Meni radi na 390MHz bez sinkova i modanja.
|
Bruno mogao bi nabaciti neke slikice kako si moddao!! ako imaš digitalca..afkors:D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam planiro na NB stavit zalmana za grafu....
|
Citiraj:
Htio sam staviti njega i 80-120cm adapter i gore puknut Enera. Mislim da bi ipak bolje hladilo nego stock cooler, njemu već malo fali snage pri 1.6v i 2500MHz-a... Trenutno je kod mene 2x256 XMS 3500 Corsair meme pa mi je sve nekak žao da to ne furam na 260 CL2 1:1:D :D :D Ako stavim sa stock coolerom na 2600MHz-a otići će sve u krasni... Pa si zato gledam kak bi skemijal nekaj drugo. Na grafu će ići ATI Silencer 5 rev.2 ili možda Zalman VF700. |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
Ocemo tranpit šunke i suhomesnate stvari za Corsair :D |
Re: Re: Re: Re: Re: Problem sa Voltmodom,9800
Citiraj:
Ne ide taj Corsair tak loše:D Na 250 CL2 1:1 Jebemti cooler, a baš sam htio probati 260-265:) |
S kolko ga volta filujes na toj freqvi i jel to na 2-2-2-5?
|
Citiraj:
3.2v (3.23v očitanje) Ako hoću više-moram premjestiti jumper i onda mogu do 4v:D Mislim da bi to delalo fina na 260-265 sa kakvih 3.4v... |
daj stavi na 3.5v i neki vent na memu i odvrti,na XS-u kazu da je bh5 deklariran na 3.6v!!!!!!
ja da mogu ja bi probao...niko u susjedstvu nema lemilicu sa tankim vrhom.....tak da nikaj od voltmoda...morat cu do profesora iz srednje u cervis da to sredim.. |
Da je to moja mema-rastegao bi ja nju ko staru pizdu...ovak je ipak moram vratiti kakvu sam je i dobio pa je ne smijem silovati:)
|
steta,ja se ponadao da idemo derat memu malo!
|
Citiraj:
|
i kak napreduje voltmod?
|
Citiraj:
|
Ostavit češ silencera na GPU? ili če gore iči cpu cooler?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |