![]() |
Koja je najbolja STABILNA i865 ploca do 900kn? Ne zanima me OC!!!!
Koja je najbolja stabilna ploca za intel northwooda 2.8 fsb 800? NE ZANIMA ME OC!!!!!! Treba mi puno portova i stabilan rad. Kazu da je INTELOVA ploca najbolja,ali koja do 900kn a da ima 865 i fsb800?. I gdje da kupim.
FALA. |
evo pogledaj u autronicu
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...207&PodID=9370 ja sam uzeo D875pbz (Intelova ploca) i prezadovoljan sam, jos da imam gdje iskoristiti onboard gigabit lan bilo bi super) svakako preporuka! |
intelove ploce su odlicne ako se ne namjerava clockat....
|
Citiraj:
|
Imam ti ja D865GBF i mogu reč smeče. OVa mi je več treča. Dvije sam skurio same od sebe. To je dobro dok ne počneš prčkat onda VUŠ. I sonda mi je lagala na sve tri. System zone 2 na 55c pod loadom. Ziher... Regulacija ventova je zakurac. koj god vent da staviš na nju bu lupkal jer ju jebe regulacija napona do ventova 11v-12v i lupka imjeni voltažu svake pol sekunde. Nema regulaciju vent na procu. Bios je smeće. Nema agp lock. Imam EE koja to više nije jer imam novi BIOS. Močan ti OC kad nemaš AGP lock. Inače razmještaj komponenti je super tak da se žice daju dobro sakrit. Nortbridge je pasivan, al je kooler ŠROT neka jeftina verzija aluminija koja se grije ko radiator, no ak imaš dobar airflow nije tako strašno. Ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj. :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Koja je najbolja STABILNA i865 ploca do 900kn? Ne zanima me OC!!!!
Citiraj:
Moja preporuka za P4SPA+, isprobano ploca serverske stabilnosti (ako se koristi RAM koji isprobano radi na njoj). Intelove ploce od PIII ere na ovamo smatram tek prosjekom kvalitete, i ne bi ju niti stapom dirao. Nisu skupe, ali ne vrijede niti te novce koje kostaju. |
Re: Re: Koja je najbolja STABILNA i865 ploca do 900kn? Ne zanima me OC!!!!
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Koja je najbolja STABILNA i865 ploca do 900kn? Ne zanima me OC!!!!
Citiraj:
Eh sad ako taj ram ne ide na nju,onda bih trebao prodati i tu opet pusim koju kunu jer necu dobit onoliko koliko sam platio. To mi je previse komplikacija. Zanimala me samo neka dobra ploca koje nije MSI jer mi je vec 2 puta crkla sama od sebe u roku od mjesec dana,,a da ima bar 865 chipset,fsb800. Nista drugo nije uzrok crkavanja jer je cijela konfa radila besprijekorno na Asus p4s800 ploci sa sisom,ali je stekala pa sam mijenjao. |
Re: Re: Re: Koja je najbolja STABILNA i865 ploca do 900kn? Ne zanima me OC!!!!
Citiraj:
Asusa je inace najbolje uzimati u MSANu i KINGu. |
Citiraj:
Ja cijeli život kupujem samo preko firme Preporučam ti Abit IS7 ili ASUS P4P800 To su po mom mišljenju najbolje 865 ploče Supermicro ili tyan nisam probao |
inače su ti Elkotech i Asbis jedini ovlašteni distributeri Intela za Hrvatsku...za Elkotech znam da drže ploče, za Asbis nisam siguran..:beer:
|
meni je moja epoxica iz siga odlična!
stabilna je, a i ima dosta mogučnosti za OC,makar ga nečeš koristit... 7.1 zvuk,lan,raid,4xDDR za cca 700KN |
koju ploču da uzmem:
mbo abit is7-e2, i865pe, ddr, zvuk, lan, s-ata, s. 478- 589,77 KN http://www.links.hr/photo/050.306.013.jpg ILI Soltek 86SPE4-L, s478, i865PE- 525 kn http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...50203_3529.jpg |
ABIT
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |