![]() |
Problem sa FTP upload
Dobio sam slobodan prostor na webu sa slijedećim podacima:
http://free-st.htnet.hr/kvidan Username: kvidan Pasword: ******* Za upload moje web stranice sam koristio program "Cute ftp pro" U Tools/global options--connections sam isključio Pasive Mode Pod site properties sam upisao: Host address: free-st.t-com.hr Username: kvidan Password: ******* Login method: Normal __ Spojio sam se na internet pod gore navedenim Username i Paswordom Nakon klika na Connect (u programu CUTE ftp) nakon nekog vremena dolazi poruka: "530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected " Isto se dogadja i sa programima: "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro" Od njihove help sluzbe sam dobio odgovor da je vjerojatni uzrok problema pokusaj visestrukog logiranja na ftp server posto HtNet ftp server ne dozvoljava visestruko logiranje stoga se pojavljuje taj tip greske "sorry maximum number of clients......" te da bih trebao iskljuciti nekakvu opciju koja se najcesce zove "spawn another session" ili "spawn another user". Probao sam pronaci tu opciju u sva tri Ftp programa ("Cute Ftp", "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro") ali nema sanse da je igdje pronadjem. Sta ustvari znaci " visestruko logiranje" Moze li ko da pomogne |
vjerovatno ti se ftp klijent pokusava ulogirat dva ili vise puta kako bi u backgroundu moga vrsit prijenos jedne ili vise datoteka, a da se ti i dalje mozes nemetano kretat po direktorijima, radit s datotekama, itd.
|
OK
Ali daj molim te objasni mi tocno sta konkretno treba da uradim, tj. da podesim u CUTE FTP |
ne koristim cute ftp pa ti oko toga ne mogu pomoc
mogu ti samo rec da mi ftp.exe nikad nije pravija probleme ni s iskonovim ni s ht-ovim ftp serverima potrudi se malo oko njega |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |