![]() |
Dscaler problem
Da li mi netko moze reci kako podesiti u Dscaleru da mi radi daljinski? Na TV2000 mi radi normalno...
|
ako se ne varam dscaler ne podrzava daljinski
morat ces se posluzit dodatnim programom poput girder-a ili bRemote-a koji ce simulirat pritiskanje tipki na tipkovnici girder je puno mocniji ali i kompliciran za upotrebu bRemote preporucujem za jednostavnije zadatke s tim da on radi samo s daljinskima koji su spojeni na tv-karticu |
A moj daljinski nije direktno spojen zicom.... ima onaj prijemnik koji je spojen u karticu i metar zice i to hvata signale,ne znam je si li na to mislio... ja cu skinuti oboje pa probati ,hvala...
Pitao sam zato je u helpu pise nesto o IR controlu pa sam mislio da se moze... |
Ej giga sorry sto ti se ubacujem u thread ali da ne otvaram novi bez veze :D
Uglavnom meni DScaler ne zeli raditi za Winfast 2000 Expert, zvuka ima slike nema. Je li se ko susreo s tim problemom. Nije bash da mi nuzno treba jer je Leadtekov soft full ok, ali me bash zanima |
Citiraj:
inace prijemnik za daljinski moze bit spojen i na usb i na com port, itd. stranica autora bRemotea vise ne radi pa ako ga nigdi ne nadjes posalji pm sa svojim mailom pa ti ga ja posaljem program je freeware i nije velik |
Možeš i meni poslat.
Ovog girdera nikako da skužim. Poslao sam ti email na PM. TNX |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |