![]() |
Wireless adapter uzrokuje restart
MBO : Asrock P4i65G
PROC: Celeron 2,6 GHz Dešava se da kad pokušam uštekat Wireless USB Adapter D-Link, komp se jednostavno ugasi.To se dešava u bilo koji USB ga uštekam(čim ga uštekam). Front panel usb nema , a ako uštekam bilo koji usb stick> normalno ga prepoznaje i radi., znači samo sa mrežnim adapterom. :nono: |
Ocito se kolje sa tim WLAN USB-om..
Mozda malo glupo jesi probao zadnji BIOS flashnut? |
Nisam , mogu probati...
EDIT: .... jbg ,nema floppy-a..... |
iz windowsa ili sa usb-om...
|
Citiraj:
|
afuwin
http://www.asrock.com/mb/download.as...l=P4i65G&o=All EDIT: prije flashiranja napraviti ccmos, zatvoriti sve aplikacije, disconect sa mreže i izbjegavati flashiranje iz windowsa ako je sistem nestabilan |
Evo , stavio zadnji bios, ali se opet sto dešava... primjetio sam da se i smrzne svako toliko... :fuming:
|
Kupi wlan pci karticu. S tim usb verzijama uvijek brdo problema.
|
Citiraj:
|
Jel si probao uštekat adapter na neko drugo računalo?
|
Meni i kolegi (obojica smo imali nF4 čipset ploče) je adapter sa Atheros čipsetom smrzavao komp. Kasnije sam vidio da mnogi sa istim čipsetom na ploči imaju istih problema.
|
Citiraj:
@coconut : eo sad nabavio w.karticu , pa budem probao poslije posla... |
Da, onda vjerojatno adapter ima nekih konflikata s matičnom. Vrlo vjerojatno da ćeš s PCI verzijom rješit taj problem.
|
Edimaxova Wireless PCI kartica uredno radi, hvala svima.:chears:
|
Problem je sto dlink ima vise verzija tog sticka
Ako nisu originalni driveri najvjreojatnije je uzrok driver. jel se komp restarto prije nego sto je trzio driver ili je to pocelo nakon sto si ga instalirao? DWL G-122 rev C? |
Driveri su sa origigi cd-a, komp se gasio čim sam uštekao stick.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |