![]() |
pitanje za kuler
dali mi netko može reć iz iskustva kuler je Thermaltake Typhoon (polovni) i sad dali se ona guma šta se iza stavlja na matičnu lijepi ili ne jel ako kupim polovni taj koji mi prodaje ju mora odlijepit e a neznam kolko je to lijepilo jako jer kad će ju on skidat hoće li je oštetit ili možda nije jako pa neće,eto to me zanima znači jeli uopće se i lijepi na matičnu ili samo stavi, evo i slike.
http://img443.imageshack.us/img443/4527/typhoonchek.jpg |
Ne lijepi ni slucajno, ostavi sa kartonom gore. neces je skinut ako je zalijepis.
|
pretpostavljam da mislis na backplate i onu zastitnu spuzvicu sa folijom na sebi
bilo je govora i tu (searchaj malo), uglavnom ta folija se ne skida ako se skine i stavi skoro je nemoguce da se skine backplate bez da ostetis spuzvicu jer se zaljepi za maticnu edit: nino me pretekao |
aha,hvala na odg.
|
iskoristis svoj backplate ako ga imas
edit: koji socket imas |
nemam, imam box kuler (Socket 478) trenutno, ovog bi uzeo polovnog pa nisam znao jel se ovo lijepi ili ne,al pitat ću tog koji prodaje dali mu je zalijepljeno ili ne ako je neću uzet ako nije uzet ću,jer predpostavljam da bez tog nemože jer ga neće imat šta od kratkog spoja šitit, ako sam u pravu.Razmišljo sam čak i improvizirat ako se može pa izrezat recimo od unutrašnje gume od bicikla par dijelova pa stavit neznam na šta bi to ličilo i jel bi bilo ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |