![]() |
Memory stick
Dosad je radio i sad kad ga god stavim u USB javlja mi da ga formatiram i onda mi javi Windows was unable to format ....
u cemu je problem i kak to rijesit |
garancija?vrati ga...il probaj u drugom kompu pada vidis kaj ti javlja:(
|
Nema tu neke velike filozofije il ti ne radi USB Port Ili ti ne radi memory stick...
|
E, to je bilo i mom frendu na kompu drugog frenda,al meni i njemu je radio savim ok. Probaj s produžnim usb kablom ili nekaj.
|
Mislim da je stik gotov........
|
...da neotvaram neku novu temu...
Kupujem USB stick od 256MB, pa bih trebao preporuku koji su dobri. Bitno mi je da je brz, otporan na udarce i da na nest lici... ...i da ga ima za kupit kod nas. Ili ak znate gdje ima kakav usporedni test tih stickova na netu pa da pogledam... HVALA |
Bilo davno u Bugu, maltene da ih nisu davali psu kako bi vidjeli šta će bit kad ih pojede... :D
|
Citiraj:
ali me zanima jel ima gdje sad kakav test? evo malo gledam po netu i vidim onaj nekakav gumeni na kojem pise JOGR, valjda je otporan na udarce i vodu...ima li tko kakvih iskustava s njima i jel su dobri? Hvala |
Mogu ti skenirat to, ak oćeš...
|
ocz flash je imho najbolji ... uber brz a sada koliko je otporan neznam :) samo znam da kada sam rukovao sa njime da je radio :)
|
Citiraj:
|
Corsair FlashVoyager je prilicno dobar stick.Oblozen je gumom, jako otporan na padove i udarce.Brz je dovraga.
Sve u svemu predobar stick kojem je jedina mana previsokoa cijena. |
Avixe je sasvim ok - aluminijsko kućište, stvarno brz, a kolko otporan, sad baš i ne znam. Moja preporuka.
P.S.Mislim da je u hgspotu 169kn, tak nešto : cheers2 |
Citiraj:
Radio sam s takva dva i oba su crkla.... :fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:32. |