![]() |
Cyber Patrol
frend mi ima problem sa Internet explorerom i internetom,normalno se spoji na internet ali kada pokrene otveranje bilo koje stranice izbaci mu se nekakav prozor u kojem otprilike piše Disabled Cyber Patrol, open headquarters and configured settings,koristio je Nod32 kojem je istekla licenca pa se ništa trenutno ne može skenirati. Šta bi to moglo biti,pitam ga gdje je bio po netu kaže pojma nemam,a History mu je prazan, ajde ljudi pomagajte šta činiti, nije valjda format C: na pomolu?:rambo:
|
ma nikakav format c:, deinstaliraj nod 32, i nemoj ga više instalirat, zatim instaliraj Operu, makni internet explorer iz "Add Remove Windows components" da ne smeta... i problem riješen. tako je kod mene:D
|
Citiraj:
sada ozbiljno probaj u tools meniu ie-a pod Internet Optionsima te Content tabom iskljucit Content Advisor |
hvala na pomoći,i veselim podhebima bitno je da nije ništa ozbiljnije od ovoga:clap: :beer: Tooma ako kada prolaziš kroz Knin možemo i zaliti sa kojim:beer:
|
Citiraj:
u kninu sam nazalost uvik samo u prolazu nadam se da cu uskuro svratit na barem sat vrimena |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |