![]() |
HDD problem!!!
1 privitaka
Imam dva diska u racunalu,jedan je maxtor od 80gb i na njemu se nalaze win te nije particioniran, a drugi je ibm od 40gb te on je particioniran na dvije particije (D i E).
Problem je u tome što mi na ibm-ovom disku D particija radi bez problema a E neradi.Kada kliknem na e particiju ponudi mi da je formatiram ali bed mi je formatirat je mi se na particiji nalazi sva mjuza,patchevi,drajveri. E da probao sam u partition magicu convertirati particiju ali mi neda,stavit cu sliku partitiona da vidite kako to izgleda!!! |
Probaj iz DOS-a prekopirati sve stvari sa E na onaj disk od 80gb (ili posudi od nekog neki disk, ako na ovom nemaš mjesta), pa onda formatiraj E particiju i nakon toga vrati sve podatke natrag na E.. Možda to uspije..:rolleyes:
|
Citiraj:
Ako ti windowsi ne mogu otvorit drugu particiju na drugom disku, onda mislim da nemas vise drivera na njoj, jedino ak uspijes spasit sa nekim programima za rescue podataka... |
Skuzio sam da je "netko" dok me nije bilo doma napunio disk!!!!:fuming:
Zna netko kakav dobar program za vracanje podataka(mp3,exe,jpeg....)??? |
Pogledaj PM
|
Pa zar nitko nezna za neki dobar program?????:eek:
Za sad sam probao pc inspector,easy recover,CIA Unerase, ali sve bezuspjesno!!!:( |
Probaj s File Fetch-om.... neznam link pa proguglaj malo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |