![]() |
(riješeno) nVidia GeForce 6800GT gotova?
nforece 3 MB,1,5gb rama,athlon 64 3000 i leadtek 6800gt...sve radilo do prije jedno mj kada mi se prvi put pojavio problem...cim se win starta ekran poludi tj bude sve crtice po monitoru i nista se nevidi..cim uđem u safe mod ok je sve,isprobao i na win7 sa najnovijim driverima i i isto i na xp sa starijima i opet isto...cim win ucita graf dirivere ekran poludi...reinstalirao win i sve radi dobro dok mi nedode da instaliram graf.drivere i onda gotovo..da mi je samo podesit Refresh rate jer mi 60h ubija oci na crt-u
|
Ček jel baca te crte po biosu?ak da ošla ti je mema na grafi a ak ne vjerojatno driveri seru
|
Memorija rikavela gotovo sigurno. Kakve su temperature grafe?
|
bios i safe mod i bilo sta dok se driveri neucitaju radi dobro...kad se pokrene win i ucitaju driveri izbaci ludi ekraan...aj sad cu poslikat pa stavim....sto se tice temp grafe neznam,al ovako seljacki na dodir mi se ne cini nesto vruča....sam system i procesor su ispod 40C
EDIT: znaci ovo su tek dignuti win XP,krenem instalirat bilo koje forceware drivere i ovo(slika) me doceka ili kod same instalacije pa moram restart i brisat drivere ili nakon restarta windowsa pa opet moram restart pa u safe mod,brisi drivere i tek onda mogu u windowse isprobano sa 10ak drivere i dva OSa(win 7 64 bit i win XP sp2) naravno odgovarajući driveri za svaki OS http://slike.hr/slike/26022010085_d5383.jpg.html |
99% otišla u vječna lovišta (osnovni vga radi ali .....)
|
jel u trgovinama jos prodaju AGP graf. kartice ?
|
Moze se naci ali preskupo je, hvataj tu na trznici nesto jeftino da ti baca sliku jer po tvom kompu vidim da planiras nesto novije
|
ma da nek izdrzi jos malo ..sad se lupam sto sam bacio gf2mx :D
|
obriši drivere da imaš barem neku sliku dok ne nabaviš drugu.
također možeš pročitati i ovaj topic http://forum.pcekspert.com/showthrea...ight=stupnjeva |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:41. |