![]() |
Wireless tipkovnica i prekidi?
Pozdrav,
imam Logitech wireless tipkovnicu i miša već cca. 3 godine i u zadnjih tjedan dana počeli su mi se dešavati povremeni prekidi wireless veze između tipkovnice i prijamnika, npr. izgubim svako deseto slovo kada pišem, tj. signal se ne odašilje. Problem riješim tako što kao resetiram konekciju na crveni gumb na leđima tipkovnice. Baterije su se baš u to vrijeme ispraznile, stavio sam nove, ali prekidi se nastavljaju. Ima li netko slično iskustvo ili možda zna u čemu bi mogla biti kvaka? Thanks. |
I meni se dva različita Logitech miša kolju s WLAN signalom kod prijenosa većih količina podataka, prestanu na trenutke raditi i onda nastave. Probao sam mijenjati WLAN channel, novi SetPoint, premještati u druge portove, smanjiti snagu AP-a i ništa ne pomaže, ne znam što više napraviti...
|
Hoćeš reći da moja tipkovnica intrerferira s internet WLAN-om? To mi nije bila poanta prvog posta jer sam pod wireless mislio na bežičnu tipkovnicu. Evo sada brutalno gubi signal, dok je miš sasvim OK. Ali prije mi se to nije događalo, a ništa nisam mijenjao.
Probat ću totalno isključiti WLAN signal na routeru pa probati, ali mislim da nije do njega. Hebemu... |
rade na istoj frekvi, aka oko 2.4 GHz. To uključuje i mikrovalku ak je koja blizu.
|
A zašto mi je onda u zadnje 3 godine bilo sve OK + nisam spojen preko wirelessa na net, već preko žice. Wireless je uključen, ali nitko nije spojen.
Hmmmmm... Mrzim takve misterije. Prestar sam više da mi se da čačkati što je pošlo po krivu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |