![]() |
(riješeno) Dodavanje još jednog HDD-a
Kao što i naslov kaže,stavio sam još jedan hard i tu počinju moji problemi.Mislio sam to će komp odraditi sve ,ali nije.Nakon šta sam stavio taj drugi hard,i upalio komp,u mapi moj komp. se nije vidio a u device menageru je i sad ja ako pametan mislim da ga treba prvo formatirati i napravim to tako da ga restartam i s winXp ga formatiram.E sad više ne mogu uopće podignuti winse, u biosu vidi taj drugi disk ali kad stavljam da se boota tamo vidi samo jednog .
E sad ako postoji kakvo rješenje možda neki link ili slično bilo bi dobro,a ako ne postoje ljudi koji su plaćeni za svoje znanje i koji ovakve kao ja jedva čekaju.Svaka škola se plaća Matična je ASRock M3A785GXH/128M HDD-ei su :stari Seagate ST3160827AS-SATA novi Seagate ST3320613AS-STA II Zahvaljujem se na svakoj pomoći! :chears: |
Napravi repair windowsa i onda dalje slijedi upute iz tutorijala kojeg ćeš naći na podforumu Storage.
|
Hvala frende tako i napravljeno :chears:
Može lock |
a jesi ga biser sused XD
trebao si samo otići u control panel, administrative tools (il kak se već zove na xp-u), computer management, storage, local disk management snap-in i formatirat hard ak ga prikazuje ko free space il jednostavno mu dodijelit novo slovo. btw, jesi uspio upregnut one rame što sam ti prodao? |
Citiraj:
A rami ,rade nema nikakvi problema :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |